Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Advertorial /

Hebban Adventskalender 2021 | Dag 21

door Hebban Crew 31 reacties
December is de leukste maand van het jaar op Hebban, want we tellen ook in 2021 met de Adventskalender weer 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat achter het geopende deurtje een auteur centraal, met een sneak preview van zijn of haar nieuwste werk én meer over het boek dat je tijdens het keuzemoment kunt downloaden. Inclusief leesfragmenten natuurlijk! Achter het eenentwintigste deurtje zit Alexandria Bellefleur met 'Elle & Darcy' en 'Londen & Seattle'.

Achter deurtje 21: Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur

De Adventsperiode is opgedeeld in vier periodes. Elke dag vind je achter een geopend deurtje een leesfragment van een boek dat gratis te downloaden is tijdens een van de vier keuzedagen. Heb je een Hebban-account, dan staat er op de keuzedag een speciale pagina klaar achter het dagdeurtje. Maak een keuze uit het aanbod van de voorgaande dagen en je download start direct.

Alexandria Bellefleur schrijft het liefst over lieve mopperkonten en de opgewekte personages die hun leven veranderen. Ze won de Lambda Award 2021 voor haar debuut en werd genomineerd voor de 2018 Romance Writers of America Golden Heart. Haar feelgoodromans hebben – bij voorkeur – een heerlijk happy end. In het Engels werden er al drie boeken gepubliceerd, en recent werd bekendgemaakt dat ze nog eens drie boeken zal schrijven bij haar uitgeverij.

Graag schrijft Bellefleur over queer stellen, al doet ze dat niet exclusief; haar tweede boek Londen & Seattle heeft bijvoorbeeld een traditionele relatie centraal staan. De auteur debuteerde met Elle & Darcy, vertaald door Femke de Moor, waarin twee vrouwen doen alsof ze een relatie hebben om van het gezeur rond de feestdagen af te zijn. Hun grootste probleem is echter dat ze helemaal niets met elkaar gemeen hebben.

Dat zie je wel vaker terug bij de feelgoodboeken van Bellefleur: personages die mijlenver van elkaar af staan, die niets met de liefde te maken willen hebben of die al een keer eerder gekwetst zijn. Maar misschien staan deze relaties toch in de sterren geschreven? De serie heet niet voor niets 'Written in the stars'. In Nederlandse vertaling is ook het derde boek van Bellefleur al aangekondigd, deze zal verschijnen onder de titel Margot & Olivia. Alle boeken zijn los van elkaar te lezen.

'Elle & Darcy is een heerlijk verhaal. Het heeft alles; humor, liefde, verdriet maar ook acceptatie. Een aanrader!' – Cup of Books

Londen & Seattle

Het meest recente werk van Bellefleur is het tweede, los te lezen deel in de 'Written in the stars'-reeks, Londen & Seattle. De door Marijne Thomas vertaalde feelgood verscheen in december 2021. Besluit jij om Elle & Darcy te downloaden tijdens de keuzedag en wil je ook Londen & Seattle lezen? Bestel het bij jouw favoriete boekhandel.

Brendon gelooft volledig in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie. Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt. Heel erg zelfs.

Lees een sneak preview

Werk van Alexandria Bellefleur

Elke dag een boekenbon

Dit jaar wordt de Hebban Adventskalender voor het eerst gesponsord door de Nederlandse Boekenbon. Elke dag maken bezoekers van de Adventskalender kans op een boekenbon van 50 euro! Dagelijks legt de redactie van Hebban je een vraag voor over het Boekenjaar 2021. Onder de goede antwoorden verloten we de bon!

Naar de Boekenbon-actie

Download jij Elle & Darcy straks als gratis ebook op 24 december?

Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verrassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden? Een heerlijk verhaal over twee vrouwen die mijlenver van elkaar afstaan, maar langzaam voor elkaar vallen.

Elle & Darcy wordt je aangeboden door uitgeverij Zomer & Keuning.

Let op: de laatste keuzedag is op vrijdag 24 december

Deel het plezier van de Hebban Adventskalender

Laat na het lezen weten wat je van het boek vond op de Hebban boekpagina.
Deel je ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalenderOver de auteur

Hebban Crew

2527 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2021 | Dag 21

 

Gerelateerd

Over

Alexandria Bellefleur

Alexandria Bellefleur

Alexandria Bellefleur is auteur van hedendaagse feelgoodromans met een voorliefd...