Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Hoe werkt de Hebban Adventskalender?

door Hebban Crew 131 reacties
De vijfde editie van de Hebban Adventskalender is in de maak! Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst en verwennen we je ondertussen met de mooiste ebooks! Lees wat je kunt verwachten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Ben jij er klaar voor? Vanaf 1 december tellen we samen af naar Kerst. Dit jaar trakteren we alle trouwe én nieuwe Hebban-lezers weer op een prachtige Hebban Adventskalender om de periode tot Kerst extra feestelijk te maken. Na vier succesvolle edities heeft de redactie weer haar uiterste best gedaan om een aftelkalender samen te stellen vol mooie cadeaus.

Net als in 2020 plaatsen we tijdens deze editie dagelijks een leesfragment achter het dagdeurtje. De adventsperiode wordt opgeknipt in vier delen. Na elk deel volgt een keuzemoment. Aan het einde van elke periode kunnen lezers een boek uitzoeken waarvan in de voorgaande week een fragment is aangeboden. Dat betekent dat iedereen met een Hebban-account vier keer een moment heeft om een gratis ebook uit te zoeken.

Met deze digitale adventskalender wordt de sfeervolle decembermaand voor boekenfans nóg mooier. Op een speciaal daarvoor ingerichte Hebban-pagina staan de vierentwintig deurtjes van de Hebban Adventskalender klaar, die vanaf 1 december een voor een opengezet zullen worden. Het aftellen tot kerst kan dan beginnen!

Bekijk de Hebban Adventskalender

Elke dag een boekenbon

Dit jaar wordt de Hebban Adventskalender voor het eerst gesponsord door de Nederlandse Boekenbon. Elke dag maken bezoekers van de Adventskalender kans op een boekenbon van 50 euro! Bereid je vast voor; elke dag legt de redactie van Hebban je een vraag voor over het Boekenjaar 2021. Onder de goede antwoorden verloten we de bon.

Hoe werkt de Adventskalender?

De Hebban Adventskalender bevat 24 deurtjes. Vanaf 1 december worden de deuren elke ochtend een voor een geopend.

Gratis epub

De Adventsperiode is opgedeeld in vier periodes. Aan het einde van elke periode kunnen lezers met een Hebban-account een keuze maken voor een gratis ebook, waarvan in de voorgaande dagen een leesfragment is aangeboden. Heb je een Hebban-account, dan staat er op de keuzedag een speciale pagina klaar achter het dagdeurtje. Maak een keuze uit het aanbod en je download start direct.

Voorwaarden

  • Accounts - Gebruikers die meerdere accounts aanmaken met diverse e-mailadressen om meerdere downloadkeuzes te maken, worden uitgesloten van alle Adventsacties en toekomstige Hebban-acties en -inschrijvingen.
  • Persoonlijk gebruik – Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging – Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebban-account. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs.
  • Lees deze downloadtips en voorwaarden

Veelgestelde vragen Elke dag een cadeau!

Wil je geen enkel cadeau missen in december?
Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis Hebban Adventskalender-nieuwsbrief. Je ontvangt in december elke dag bericht zodra een nieuw deurtje in de kalender is geopend.

Meld je hier aan

Let op: Voor het ontvangen van de Hebban Adventskalender-nieuwsbrief en het gebruikmaken van de Adventskalender heb je een Hebban-account nodig. Heb je dat nog niet, meld je dan eenvoudig aan via de groene knop.

Maak een account aan

De Hebban Adventskalender wordt mede mogelijk gemaakt door:Over de auteur

Hebban Crew

2487 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hoe werkt de Hebban Adventskalender?