Hebban vandaag

Leesclubs /

Als jij niet zijn enige vrouw bent: buzz mee met thriller 'De echtgenotes'

door Hebban Crew
Tarryn Fisher publiceerde in eigen land al vijftien boeken, maar 'De echtgenotes' is de eerste die ook naar het Nederlands wordt vertaald. De thriller draait om een echtgenote die haar man maar één dag in de week ziet. Ze is een van drie vrouwen, maar weet niks van de andere twee. Tot ze op onderzoek uitgaat. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de Hebban Buzz: we delen 25 boeken uit.

Tarryn Fisher komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, maar woont al jaren in Amerika met haar gezin. Ze schrijft zowel romantische boeken als thrillers en heeft maar liefst vijftien titels op haar naam staan. Een van haar series, 'Never never', schreef ze samen met Colleen Hoover, en ook Fisher is een New York Times en USA Today bestsellerauteur. The Wives is haar meest recente boek en werd als eerste vertaald naar het Nederlands als De echtgenotes, door Fanneke Cnossen.

Het verhaal draait om een polygaam huwelijk. Hoofdpersonage Thursday krijgt haar echtgenoot één dag in de week, op donderdag; de andere dagen is hij bij een van zijn twee andere echtgenotes. De regel is dat de vrouwen nooit proberen om elkaars identiteit te achterhalen of vragen te stellen. Maar als ze de naam 'Hannah' tegenkomt, weet ze dat ze het niet los zal kunnen laten.

'Fans of Gillian Flynn's Gone Girl will revel in The Wives... Fisher's story, like the score of a film, builds to an emotional and psychological crescendo that will keep readers on their toes until its final page. – USA Today

De echtgenotes

Over een vrouw die ontdekt dat haar man er meerdere vrouwen op na houdt en daarbij gevaarlijke psychologische spelletjes speelt.

Je hebt die andere vrouwen nooit ontmoet. Jullie weten geen van allen van elkaars bestaan. Je weet alleen dat je jouw man maar één dag in de week ziet, vanwege zijn drukke bestaan. Maar je houdt zoveel van hem dat dit je niets kan schelen. Dat maak je jezelf tenminste wijs. Maar op een dag, bij het doen van de was, vind je een stukje papier in zijn zak: een notitie over een afspraak met een vrouw die Hannah heet. Op de een of andere manier weet je dat dit een van zijn andere vrouwen is.

Je dacht dat je geen moeite had met de manier waarop je samenleefde, maar toch besluit je deze vrouw op te zoeken. Je vindt haar en sluit vriendschap met haar, onder valse voorwendselen. Hannah heeft geen idee wie jij eigenlijk bent. Op een dag zie je Hannah op een van jullie afspraken met een aantal blauwe plekken. Je vermoedt dat zij wordt mishandeld door haar echtgenoot die dus ook jouw echtgenoot is. Maar tegenover jou is hij nooit gewelddadig geweest.

Wie is die man van jou eigenlijk? En hoe ver wil je gaan om de waarheid te achterhalen? Zou je je eigen leven wagen?

Leesfragment

Ben jij benieuwd naar het psychologische spel dat wordt gespeeld in De echtgenotes, en klinkt dit als een thriller voor jou? Lees hieronder een sneak preview, en schrijf je in voor de Hebban Buzz.

Lees het eerste hoofdstuk

'Fisher is a slick writer who keeps a tight rein on her lightning-fast plot, and the lengths that her feisty narrator goes to in order to reclaim her life make for salaciously satisfying reading... Fisher is a writer to watch.' – Kirkus

Interview Tarryn Fisher

Naar aanleiding van het verschijnen van haar boek was Fisher te gast bij de Poisoned Pen Bookshop, waar ze werd geïnterviewd door Barbara Peters over De echtgenotes. Fisher praat over haar hoofdpersonage, hoe die een bepaald aspect van haar moeder weerspiegelt en haar schrijfproces, ook beantwoordt ze vragen uit het publiek.

Lees mee

Schrijf je nu in voor de Hebban Buzz!

Wil jij De echtgenotes niet aan je neus voorbij laten gaan en je leeservaring met zoveel mogelijk mensen delen op je social media kanalen? Samen met Karakter Uitgevers deelt Hebban 25 papieren boeken uit aan deelnemers van de Hebban Buzz.

Buzz mee en schrijf je in!Over de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Als jij niet zijn enige vrouw bent: buzz mee met thriller 'De echtgenotes'

 

Gerelateerd

Over

Tarryn Fisher

Tarryn Fisher

Tarryn Fisher is een New York Times en USA Today bestsellerauteur. Ze woont i...

Hebban Spots

De echtgenotes

15 volgers

Welkom bij de Buzz Spot voor 'De echtgenotes' van Tarryn Fisher (Karakter Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanbuzz. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl. Aansluiten...


Gesponsorde boeken