De echtgenoten_omslag 2D
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 29 3 41 2 5 1 1

De echtgenotes

86

Rank 3838 Gelezen 89 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 234 Favoriet 3 Recensies 32
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 4   Topics 0   Leesclub

Over een vrouw die ontdekt dat haar man er meerdere vrouwen op na houdt en daarbij gevaarlijke psychologische spelletjes speelt. Je hebt die andere vrouwen nooit ontmoet. Jullie weten geen van allen van elkaars bestaan. Je weet alleen dat je jouw man maar één dag in de week ziet, vanwege zijn drukke bestaan. Maar je houdt zoveel van hem dat dit je niets kan schelen. Dat maak je jezelf tenminste wijs. Maar op een dag, bij het doen van de was, vind je een stukje papier in zijn zak: een notitie over een afspraak met een vrouw die Hannah heet. Op de een of andere manier weet je dat dit een van zijn andere vrouwen is. Je dacht dat je geen moeite had met de manier waarop je samenleefde, maar toch besluit je deze vrouw op te zoeken. Je vindt haar en sluit vriendschap met haar, onder valse voorwendselen. Hannah heeft geen idee wie jij eigenlijk bent. Op een dag zie je Hannah op een van jullie afspraken met een aantal blauwe plekken. Je vermoedt dat zij wordt mishandeld door haar echtgenoot die dus ook jouw echtgenoot is. Maar tegenover jou is hij nooit gewelddadig geweest. Wie is die man van jou eigenlijk? En hoe ver wil je gaan om de waarheid te achterhalen? Zou je je eigen leven wagen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
24 augustus 2020
Laatste editie
15 september 2020
ISBN
9789045219493 , 9789401613705


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door maartjeleest
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (32)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Auteur

Giftige liefdesvierhoek

door: Kees de Bree 1 like

In het voetspoor van klassieke grootheden als Patricia Highsmith en Joy Fielding zijn er de laatste jaren een groot aantal moderne thrillerschrijfsters opgestaan die het leven van fysiek en/of geestelijk mishandelde vrouwen centraal stellen: Amber Smith (The way used to be), Carola Levering (Tell...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De echtgenotes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken