Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Interview /

Auteur van de week... Bianca van Strien

Bianca van Strien heeft negen romans op haar naam staan en de tiende zal in het voorjaar verschijnen. Haar boeken zijn vlot geschreven en bespreken veel actuele onderwerpen. Deze week staat Bianca van Strien in de spotlight op Hebban Romance.

Wie is Bianca van Strien?
"Bianca van Strien is een schrijfster van romantische verhalen, die sinds 2000 in Zuid-West Duitsland woont, omdat ze toen de liefde van haar leven achterna is gegaan. Schrijven is haar grootste hobby, die inmiddels tot “beroep” is uitgegroeid. Aan boek nummer tien wordt gewerkt. Andere grote hobby’s zijn Geocaching en Muziek."

Hoe ziet jouw dagindeling eruit?
"Als het allemaal loopt zoals ik het het liefst heb: Eerst e-mails en berichten lezen, dan schrijven, tot het tijd is om naar het kantoor van de fysiotherapiepraktijk van mijn man te gaan, om daar de administratie te doen, als ik daar klaar ben ga ik weer schrijven. Natuurlijk is er ook nog huishouden te doen, boodschappen, Koor, Muziek, Geocaching…"

Hoe is/zijn jouw boek(en) te omschrijven?
"Mijn boeken zijn liefdesromans, eventueel familieromans. Die misschien wat eenvoudig zijn, maar lekker vlot leesbaar. Tot nu toe is het ook altijd goed gekomen met de liefde."

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
"Overal. Door dingen die mensen zeggen. Mensen zelf. Gewoon door goed om me heen te kijken."

Welke romance-auteurs lees je graag?
"In principe mijn Ellessy Collega’s . Over het algemeen lees ik zelf ook het liefst liefdesromans, met af en toe wat fantasy."

Wat vind jij belangrijk in romantische boeken?
"Dat ze elkaar 'krijgen' aan het eind. Weliswaar moet het niet te gemakkelijk zijn, maar het moet wel goed aflopen. Ook vind ik het belangrijk dat het niet te ver weg gehaald is, dat het dus om 'gewone' mensen gaat, die plotseling in een romantische situatie zitten, waarvan je je dus ook kunt voorstellen dat het echt zo gelopen is."

Wat kunnen we de komende tijd van je verwachten?
"Natuurlijk ben ik nog steeds aan het schrijven. In het voorjaar gaat waarschijnlijk boek nummer tien verschijnen en ik hoop dat het daarna weer leuk verder gaat."Over de auteur

Hebban Crew

2446 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Auteur van de week... Bianca van Strien

Gesponsorde boeken