Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Bekendmaking prijswinnaars Giveaway actie Verslaving

door Hebban Crew 6 reacties
Op 1 oktober is de Hebban Young Adult Portal, in samenwerking met uitgeverij Zilverspoor, een giveaway actie gestart waarin we 3 exemplaren van Verslaving, een spannende young adult thriller geschreven door Patricia, mochten weggeven aan onze lezers.

Veel Hebbanlezers hebben op deze actie gereageerd. Meer dan 30 inzendingen bereikten onze redactie, met allerlei uiteenlopende gaves die zij wilden bezitten en wat ze daar mee zouden doen. Zeer populair was de gave om onzichtbaar te zijn. Sommigen wilden hier vrij mee reizen zodat ze een auteur konden bezoeken en een handtekening konden vragen, anderen wilden deze gave om lekker in alle rust een boek uit te lezen zonder gestoord te worden.

Een andere populaire gave was het vermogen om anderen te genezen door middel van handoplegging, zodat zieken of mensen met problemen konden worden geholpen.

Natuurlijk moesten we een keuze maken, dus dat hebben we ook gedaan, maar iedereen ontzettend bedankt voor alle inzendingen en leuke reacties. Hou onze portal in de gaten, want a.s. donderdag komen we opnieuw met een leuke giveaway actie. Een boek dat absoluut niet gemist mag worden! Welk boek? Dat maken we morgen bekend tijdens ons item Boek van de Week. In de tussentijd loopt er nog een giveawayactie waarin er een exemplaar van En ik dan? gewonnen kan worden. Onder dit artikel en naast dit artikel vind je een link om mee te doen.

Vandaag maken we bekend wie de 3 winnaars van één van de boeken van Verslaving en natuurlijk hun gewenste gave en reden hiervoor.

Hieronder de namen van de winnaars:

Suzanne Hartog (Wormer)
Gave: Ik zou willen vliegen :-D, dan zou ik elke dag naar school vliegen zodat ik niet meer in die overvolle treinen moet. :-D

Nadine Kuiper (Oostzaan)
Gave: Ik werk in de zorg als praktijkverpleegkundige en maak een hoop ellende en zieke mensen mee. Ook privé komen er helaas situaties voor waarin mensen die je lief hebt ziek worden en met verdriet te maken hebben. Mijn gave zou zijn dat ik door 'aanraking' mensen de kracht kan geven om om te gaan met hun ziekte door middel van kracht, doorzettingsvermogen en optimisme. Een positiviteits-krachtgevende-optimisme-aarnraking :-).

Danielle Mertens (Sittard)
Gave: Ik zou graag de gave van telekinese willen hebben. Ik zou dan erg makkelijk mijn kamer kunnen opruimen.

Suzanne, Nadine en Danielle, heel erg gefeliciteerd met het winnen van Verslaving. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jullie van het boek vinden, dus laat het ons weten als jullie het uit hebben. Lezersrecensies worden altijd zeer op prijs gesteld. De boeken komen zo snel mogelijk naar jullie toe.

De giveaway actie van En ik dan? geschreven door Ingrid Kluvers loopt nog steeds. Check HIER de voorwaarden om mee te doen met deze actie en één van de drie exemplaren van En ik dan? te winnen.Over de auteur

Hebban Crew

2143 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bekendmaking prijswinnaars Giveaway actie Verslaving

 

Gerelateerd

Over

Patricia Bonilla

Patricia Bonilla

Patricia Bonilla (1987) schrijft wat ze droomt. De beelden in haar hoofd en muzi...

Ingrid Kluvers

Ingrid Kluvers

Ingrid Kluvers was bijna zes jaar hoofdredacteur van het weekblad Tina. Ze ...

Gesponsorde boeken