Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Beste romantische boeken volgens de recensenten

Hebban Romance is half september live gegaan en de recensenten van deze portal hebben ondertussen al veel boeken gelezen en beoordeeld. Wat vonden zij de beste boeken de afgelopen tijd? Bekijk het overzicht van de boeken die een beoordeling kregen van vijf sterren!

Ellen Lina – Ooit zal ik je weer zien

Gelezen door recensent Diana van Eynde. Zij schreef over dit boek: “Geen boek dat je ‘even’ op een herfstige dag leest om je beter te voelen. Nee, dit boek komt bij je binnen. En hard ook.”

Amanda Prowse – Een beetje liefde

Dit boek is gelezen door recensent Suzanne Peters. Zij schreef over dit boek: “Een beetje liefde is een behoorlijke pil, maar je vliegt door het boek. Na het lezen kun je twee conclusies trekken: Iedereen verdient een beetje liefde én dit smaakt naar meer.”

Tamar Cohen – De andere vrouw

Het boek De andere vrouw is gelezen door recensent Diane Kooistra. Zij beoordeelde het met vijf sterren en zei: “Het einde heb ik twee keer gelezen, zo mooi, intrigerend en het doet me naar meer boeken van deze auteur verlangen.”

Pan Jenoff – Diplomatenvrouw

Diplomatenvrouw werd door Penny Engelvaart beoordeeld met vijf sterren. Zij schreef: “Bladzijde na bladzijde blijf je je verbazen over de verrassende wendingen in het boek. Het is een boek dat je bijblijft en dat ervoor zorgt dat je af en toe een traantje wegpinkt.”

Elbeth Witt – Troost

Het derde deel van de Barista-trilogie was volgens recensente Bianca Schepel vijf sterren waard. Zij schreef: “Over het geheel genomen heeft dit boek de mooiste opbouw, plot, en is Sophie een van de evenwichtigste personages uit de reeks.”

Nieuwsgierig geworden?

Welk boek spreekt jou het meeste aan? Of vond jij dat er nog heel andere toppers waren? We zijn benieuwd!Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Beste romantische boeken volgens de recensenten

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken