Advertentie
De andere vrouw

De andere vrouw

38
Gelezen 46 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 29 Favoriet 0 Recensies 5
Literatuur & Romans Artikelen 3 Lijsten 1   Topics 0

Stel je voor: je bent al 28 jaar gelukkig getrouwd. Je hebt drie kinderen, een geweldig huis en een echtgenoot die veel op reis is, maar zelfs na al die tijd houden jullie nog van elkaar.
Of: stel je voor dat je al 17 jaar getrouwd bent. Je hebt een dochter, een fijn huis en een echtgenoot die veel van huis is, maar toch houden jullie zielsveel van elkaar.
Dan op een dag krijg je een telefoontje dat je wereld op zn kop zet: je echtgenoot is dood. Je bent er kapot van. Je gaat naar de begrafenis en komt oog in oog te staan met zijn andere weduwe.
Een andere vrouw, een ander gezin. Dat kan niet waar zijn. Dat moet een vergissing zijn. En dat is haar schuld. Toch?

Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Oorspronkelijke titel
The War of the Wives
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
11 november 2014
ISBN
9789044967296 , 9789400501423
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 3 4 16 3 13 2 4 1 2

Artikelen over De andere vrouw

Giveaway: wat zou jij doen?
05 november 2014 2 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Wie is nu de andere vrouw?

door Diane Kooistra op 12-11-2014

In het boek De andere vrouw worden de levens van twee vrouwen en hun kinderen en families compleet op de kop gezet. Hun man, die onder mysterieuze omstandigheden overleden is, blijkt er twee levens op na te houden! De ene echtgenote wordt geïnformeerd door de politie, de ander komt er toevallig achter want ‘hun’ man en de vader van ‘hun’ kinderen was vaak van huis in verband met zijn werk.

Het...


Lezersrecensies (4)

De andere vrouw

door: Wilma 1 like
Een apart verhaal, wat wel vlot leest en nieuwsgierig maakt. Echter gaandeweg het boek vond ik het steeds ongeloofwaardiger worden en kwamen de personages voor mijn gevoel niet goed genoeg uit de verf.

Twee totaal verschillende vrouwen, maar wel getrouwd met dezelfde man.

door: Wendy Wenning 1 like
Selina is al 28 jaar gelukkig getrouwd met Simon. Ze hebben drie kinderen en een schitterend huis. Simon is regelmatig lange periodes achtereen weg voor zijn werk maar Selina weet niet anders. Op een ochtend wordt ze wakker gebeld door de politie. Het lichaam van haar man is aangetroffen in de...

Een schrijver die de lezer begrijpt: Tamar Cohen!

1 like
Op de omslag van De andere vrouw staat: “Op de begrafenis van je man verwacht je niet zijn ándere echtgenote tegen te komen…”, knappe boekenworm die dit boek weet te negeren en het niet mee neemt naar huis van de bibliotheek of boekenwinkel. De andere vrouw vertelt het verhaal van Selina en...

Niet weg te leggen!

door: Patrice van Trigt 1 like
Het leven kan zo mooi zijn. Geld in overvloed, een mooi groot huis wat volledig in stijl is ingericht, drie gezonde kinderen, leuke man met een interessante baan. Het kan niet op voor Selina Bushfield, 51 jaar en al bijna 30 jaar samen met Simon. Uiterlijk vertoon is ontzettend belangrijk voor haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook