Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Beste Spirituele Boek 2015 - de shortlist

Uit 25 toptitels die in de Maand van de Spiritualiteit centraal staan, zijn vijf boeken genomineerd voor Beste Spirituele Boek 2015. Stemmen kan tot 6 februari op de site van de Maand van de Spiritualiteit.

De genomineerde boeken zijn:

Jan Geurtz - Bevrijd door liefde
Auteur Geurtz startte ooit met een De opluchting, een boek om je van het roken af te helpen. De laatste jaren heeft hij meer 'verslavingsproblematiek' behandeld in boeken, maar dat gaat dan verder dan alleen het roken. Zo zijn Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken ook van zijn hand. Bevrijd door liefde is een vervolg op Verslaafd aan liefde en is tot stand gekomen dankzij de enorme vloed aan reacties op dat boek. Het is een praktische handleiding voor het laten ontstaan van een spirituele liefdesrelatie.

Hannah Cuppen - Liefdesbang
Bindingsangst en verlatingsangst gaan blijkbaar vaak hand in hand. Cuppen deed jarenlang aan zelfonderzoek en interviewde talloze mensen en kon daarmee deze handleiding schrijven om je angsten te overkomen.

Tara Brach - Je hart als schuilplaats
We maken allemaal moeilijke momenten en heftige gebeurtenissen mee. Brach toont ons hoe je in je hart een veilige plek kunt vinden en op die manier mindful en constructief kunt omgaan met ingrijpende zaken.

Arie Bos - Mijn brein denkt niet, ik wel
De titels over hersenen vieren al jaren hoogtij. Het is een onderwerp waar we niet genoeg van krijgen, want als we ons brein kunnen doorgronden, dan snappen we immers het hele leven. Of niet? Bos gaat uit van het principe dat het brein een heleboel werk verzet, maar dat wij nog steeds aan het roer staan.

Lisette Thooft & Mieke Bouma
Ons levenspad is geen keurig aangelegde, rechte stoep. Het is een kronkelige weg, waarbij we de wijsheid en levenslessen uit sprookjes en mythen goed kunnen gebruiken, volgens auteurs Thooft en Bouma. De eeuwenoude vertellingen en volksverhalen kunnen ons helpen te begrijpen waar we doorheen moeten om ons te ontwikkelen.Over de auteur

Hebban Mens

72 volgers
4 boeken
0 favorieten


Reacties op: Beste Spirituele Boek 2015 - de shortlist

 

Overig

Shortlist Beste Spirituele Boek 2015

op 13 januari 2015 door Hebban Mens 5 boeken 1 volger 0 reacties
Gesponsorde boeken