Hebban vandaag

Listmania /

Briljante blogs op Hebban #2

Op Hebban bieden we redactionele artikelen en nieuwsberichten, maar is er ook alle ruimte voor de visie van de lezer. Recensies, boekenplanken, lijstjes en ... blogs! We maakten een selectie van de leukste en beste lezerblogs die onlangs op Hebban zijn verschenen.

Vijftig tinten grijs meets Eten, bidden, beminnen - Marjolein Schurink
Marjolein Schurink zette in haar interessante blog E.L. James tegenover Robin Rinaldi. De eerste schreef de Vijftig tinten-trilogie en opvolger Grey, de tweede schreef een openhartig boek over 'haar man en haar minnaars'. Marjolein vraagt zich af waarom men onbeschaamd Grey leest, maar auteur Rinaldi het vuur na aan de schenen legt vanwege de onthullingen in haar boek. Ook hoopt ze op meer dan slechts opwinding.

Aglaia Bouma - Een openhartig interview - Joop Liefaard
Alweer een auteursinterview van Joop Liefaard. Dit keer vraagt hij schrijfster Aglaia Bouma het hemd van het lijf, over onder andere haar nieuwe thriller Niets te verbergen, die in april 2015 bij uitgeverij LetterRijn verscheen. Aglaia zegt: "De meeste jongeren onder de zestien houden volgens mij best van lezen, mits ze dat is aangeleerd."

Test de Hebban Boekentipper! - Evi F. Verhasselt
De Fantasytipper is nog maar net gelanceerd, of er wordt al over testcases geblogd. Evi Verhasselt vertelde hoe het haar verging na het invoeren van haar drie favoriete titels in de Fantasytipper. Dankzij haar konden we direct een layout-bug oplossen. Daarnaast was een van haar favorieten een goede tip voor het expertteam!

Leestips voor YA en Fantasy liefhebbers #1 Reboot van Amy Tintera - DenisePol
Denise Pol heeft het plan opgevat om haar enorme leesdrift te delen met andere lezers. Omdat ze vaak dezelfde titels ziet langskomen op leeslijstjes, zoekt ze het wat onbekendere werk op. Reboot en opvolger Rebel van auteur Tintera zijn overduidelijk aanraders. Lees in de blog waarom.

Puber Leaks, van Paul Bührne - Rowina Jorna
Wie al een tijdje op Hebban ronddwaalt, weet dat we regelmatig boeken uitdelen via de giveaways. Rowina won het boek Puber leaks bij een van die giveaways. Zij biedt deze blog als tegenprestatie, omdat ze zo van het boek heeft genoten.

Waanzinnige plannen: bij voorkeur zonder tijd en geld...  - Heidi van der Vloet
Heidi van der Vloet heeft haar eigen Waanzinnige Plan al uitgevoerd: het evenement Imagicon is inmiddels twee keer een ontzettend leuk succes geweest. Het nieuwe Waanzinnige Plan komt uit de hoed van haar partner getoverd. Wat zal daar van terecht komen?

Leestips voor YA en Fantasy liefhebbers #2 Splintered van A.G. Howard - DenisePol
En daar is Denise weer met alweer een leestip voor hongerige young adult en fantasylezers. Alweer een Engelse titel, maar voor wie dat geen probleem is: zoek snel op waarom Denise vindt dat je Splintered, Unhinged en Ensnared van auteur Howard moet lezen.

Vergeet-mij-nietjes #6 - Jan Koster
In de geweldige Vergeet-me-nietjes reeks van Hebbanrecensent Jan Koster verscheen deel zes. Jan verzamelt in zijn blogs boeken die geweldig zijn, maar ook een beetje verloren in de tijd. Hij houdt een Hebbanlijst bij van boeken die ouder zijn dan vijf jaar en door minder dan 25 mensen zijn gelezen volgens de Hebbanplanken. Je kunt zelf ook tips geven voor de lijst, maar een motivatie is verpicht en zodra een boek meer dan 25 lezers krijgt, is het doel bereikt en mag het boek van de lijst Vergeet-me-nietjes af. Erg sympathiek project dat op zijn volst van Hebban gebruik maakt.

Elke twee weken verzamelen we hier de leukste, beste, interessantste blogs van Hebbanlezers. Zit jij er straks ook bij?Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Briljante blogs op Hebban #2

 

Gesponsorde boeken