Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

CBS maakt tv-serie van James Pattersons Zoo

CBS Television Studios werkt aan een dertiendelige televisieserie gebaseerd op de sciencefictionthriller Zoo (2012) van de Amerikaanse bestsellerauteur James Patterson. In Zoo spannen dieren over de gehele wereld samen om de mensheid te elimineren.

Zoo, dat James Patterson schreef met co-auteur Michael Ledwidge, moet in de zomer van 2015 als serie te zien zijn. Het is niet het enige boek van Patterson dat door CBS voor televisie zal worden bewerkt. De tv-maatschappij heeft met James Patterson Entertainment een meerjarig contract gesloten dat CBS het eerste recht geeft om het werk van de bestsellerauteur op tv te brengen. Eerder werden van Pattersons thrillers rond Alex Cross, zoals Along came a Spider en Kiss the Girls, bioscoopfilms gemaakt.

De scifi-thriller Zoo verhaalt over Jackson Oz, die door de wereld van ecologen en biologen als een buitenbeentje wordt beschouwd. Al jaren probeert Oz de wetenschap te wijzen op de data die hij heeft vergaard over aanvallen van dieren op mensen. Op een reis door Botswana overleeft hij ternauwernood een aanval van leeuwen, die eerder al honderd dodelijke slachtoffers hebben gemaakt. Oz redt het leven van ecologe Chloe Tousignant. Samen proberen ze de wereld te waarschuwen voor iets dat ertoe heeft geleid dat allerlei soorten dieren samenwerken in een plan om de mens uit te roeien.Over de auteur

Hebban Crew

1639 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: CBS maakt tv-serie van James Pattersons Zoo

 

Over

James Patterson

James Patterson

James Patterson (Newburgh, Orange County, 1947) is een Amerikaans auteur van ee...