Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De 10 beste kookboeken van 2014 volgens Hebban Culinair

door Hebban Culinair 1 reactie
Een kookboek recenseer je niet door het boek enkel te lezen, maar ook door er iets uit klaar te maken en daar verslag van te doen. In 2014 zijn er zo ruim 80 kookboeken gerecenseerd door Hebban Culinair-recensenten. Afgelopen maand stond op Hebban Culinair een Top 3 van iedere recensent. Nu is het tijd voor De 10 beste kookboeken van 2014 volgens Hebban Culinair.

De 10 beste kookboeken volgens de recensenten van Hebban Culinair

1.   Een lekkere suster en andere heerlijkheden - Marianka Spanjaard
"Een prachtig kookboek" - Marieke den Hartog
"Als liefhebber van historische kookboeken mag deze natuurlijk niet ontbreken in mijn top 3." - Marlene Bijlsma

2.   Nieuwe klassiekers - Donna Hay
"De prachtige foto’s maken het een klein kunstwerk." - Caroline Soesbergen
"Zo mooi dat het een tafelboek, een fotoboek, een doorgeef boek en een droomboek is en dat alles naast dat het óók een kookboek is." - Maaike Ebbinge

3.   De warme winterkeuken - Caroline Hofberg
"Deze heerlijke doorbladersessie sluit je af met cake's, koekjes, baklava en (chocolade)truffels." - Mieke Schepens

4.   Bakken met Paul Hollywood - Paul Hollywood
"Het resultaat is echt verrukkelijk." - Marieke Pulles

5.   Pasta - Antonio Carluccio
"Een boek dat elke pastaliefhebber in huis zou moeten halen." - Maaike Ebbinge

6.   Jamie's Comfort Food - Jamie Oliver
"Even stil genieten of met vrienden en familie. Geef maar door dat comfortfood." - Walter Luitwieler 

7.   Het grote Sinterklaas kookboek - Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt
"Boordevol recepten voor ouderwets sinterklaassnoep, verfrissende nieuwe snoepideetjes en sinterklaasmaaltijden in Spaanse sferen." - Clara ten Houte de Lange

8.   The Green Kitchen - David Frenkiel en Luise Vindahl
"Een ware inspiratiebron voor elke dag van de week, van snel en simpel tot uitgebreid en luxe." - Isabel Boerdam

9.   The Curious Eater. De geheimen van de Toscaanse keuken - Sofie Delauw
"Food blogger en fotografe Sofie Delauw brengt direct vanuit Toscane de mooiste verhalen over dat wat de mensen in deze regio zo verbindt: lekker eten." - Saskia Balmaekers

10. Ristorante Da Gigino - Saskia Schmitz en Hans de Kort
"Het lezen alleen al is een feest. Een boek om in alle opzichten van te smullen." - Jeanette van de Lindt

De Top 10 Kookboeken van 2014 is gebaseerd op de Top 3 lijsten en de recensies van de Hebban Culinair-recensenten.



Over de auteur

Hebban Culinair

107 volgers
1 boek
0 favorieten


Reacties op: De 10 beste kookboeken van 2014 volgens Hebban Culinair

 

Overig