Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De 25 mooiste boeken van... Herlinde Leyssens

door Herlinde Leyssens 2 reacties
Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Op basis van de top 25 persoonlijke favorieten van duizenden Hebban-lezers wordt in september de tweede editie van de Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van schrijver Herlinde Leyssens!

Herlinde Leyssens is master in de taal- en letterkunde, gehuwd, moeder van drie dochters en zaakvoerder van twee ondernemingen. In 2018 verscheen haar debuut Kongokorseteen roman gebaseerd op historische gegevens uit het Afrikamuseum in Tervuren.

'Dit zijn de romans die met onuitwisbare inkt in mijn hoofd en hart staan gegrift, en die me de afgelopen 35 jaar hebben gevormd als auteur. Mijn top 25 verhult nauwelijks dat ik een onverbeterlijke romanticus ben met een zwak voor sterke vrouwengeschiedenissen uit de wereldliteratuur. Je bent nooit meer dezelfde wanneer je al deze papieren levens hebt geleefd - een verwittigde vrouw is er drie waard.'

Vijf willekeurige boeken uit Herlinde's 25

 

Herlinde Leyssens' volledige lijst bekijken én benieuwd naar haar nummer 1?

Bekijk hier de complete top 25

Begin vandaag met je persoonlijke top 25

Surf naar hebban.nl/1000 en maak jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las aan. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.  

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. 

Klik hier en begin direct!

Wil je ook kans maken op zo'n kek linnen Hebban-tasje, klik dan hier voor de spelregels.Over de auteur

Herlinde Leyssens

14 volgers
4 boeken
3 favoriet
Auteur


Reacties op: De 25 mooiste boeken van... Herlinde Leyssens

 

Over

Herlinde Leyssens

Herlinde Leyssens

Auteur van Kongokorset

Gesponsorde boeken