Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Het Gala van het Fantastische Boek - fotoreportage

door Hebban Fantasy 4 reacties
Afgelopen zaterdagavond, op het Gala van het Fantastische Boek in Den Bosch, profileerde de Stichting ter Bevordering van het Fantastische Genre zich voor het eerst voor publiek. De komende dagen zal de stichting op Hebban in een reeks artikelen haar ambitieuze toekomstplannen publiceren.

"Een fantastische avond," zegt Paul van Loon. "Ik geloof dat er geen enthousiaster publiek bestaat dan dat van de liefhebbers van fantasy." Ook juryvoorzitter en thrillerauteur Charles den Tex steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken, en verbaast zich dat een evenement in dit genre veel beter wordt bezocht dan de meeste thrillerbijeenkomsten. "Het gala was een geweldig feest."  

De organisatie noemt het een overweldigend succes. Ruim 350 mensen gingen in smoking of galajurk over de rode loper langs een rij fotografen en journalisten. "We wilden een echte awardceremonie organiseren, en dat is het ook geworden," zegt Thomas Olde Heuvelt. "De fantastiek is een kerngezond genre, dat elk jaar verder groeit met de inzet en medewerking van geweldige mensen."  

En daarvoor wil de organisatie niet alleen de Vlaamse Paul Harland Prijs winnaar Erik Heiser feliciteren, maar alle deelnemers en alle aanwezigen op het Gala van het Fantastische Boek. Een hechte community die sinds afgelopen zaterdagavond volwassen is geworden.

Lees meer reacties en geniet na van deze prachtige foto's van fotograaf Bart Treuren. Klik op de collage om door te gaan naar het officiële fotoalbum.Over de auteur

Hebban Fantasy

317 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Het Gala van het Fantastische Boek - fotoreportage