Advertentie

Hebban vandaag

Giveaway /

De Gebroken monsters van Lauren Beukes

Op 26 mei is auteur Lauren Beukes in Amsterdam voor een serie interviews (o.a. door Crimezones Peter Kuijt). 's Avonds organiseert uitgeverij Cargo een exclusieve Meet&Greet met de auteur. De enige manier om daar bij te zijn is door mee te doen aan de Hebban winactie, waarmee je ook nog haar boek Gebroken monsters wint.

De Zuid-Afrikaanse Lauren Beukes is een snel rijzende ster aan het genrefirmament (zowel in de sciencefiction en fantasy als in het thrillergenre). Met haar boek Zoo City (niet vertaald) won ze de prestigieuze Arthur C. Clarke Award en haar derde boek, vertaald door uitgeverij Cargo als Stralende meisjes, won een hele serie literaire prijzen. Haar derde boek, Gebroken monsters, is net verschenen en ter gelegenheid daarvan is Beukes in Nederland.

Flaptekst: "Detective Gabrielle Versado heeft al veel lijken gezien en veel moordenaars opgespoord. Maar nog niet eerder heeft ze iets gezien wat vreemder is dan het lichaam dat op een verlaten weg in Detroit is gevonden. Half jongen, half hert, op de een of andere manier aan elkaar gelijmd. Detroit is het stervende hart van de American Dream, en in de vervallen straten en industriegebieden van Murder City zoekt een moordenaar naar nieuwe slachtoffers. Een moordenaar die toegang probeert te krijgen tot de donkerste kant van de mens, en een nieuwe wereld wil creëren van vlees, bloed en dromen."

In samenwerking met de Stichting ter bevordering van het fantastische genre en Hebban Fantasy organiseert uitgeverij Cargo op 26 mei een bijzondere bijeenkomst in Amsterdam. 25 lezers worden uitgenodigd voor een Meet&Greet met Lauren Beukes. Ze mogen een introducé meenemen en krijgen ter plekke een exemplaar van Gebroken monsters overhandigd. De auteur zal worden geïnterviewd door auteur Martijn Lindeboom, waarna de winnaars hun exemplaar kunnen laten signeren en een praatje kunnen maken met de auteur. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje, aangeboden door de uitgeverij.

Wat: Meet&Greet Lauren Beukes
Wanneer: dinsdag 26 mei
Waar: ten huize van Uitgeverij Cargo Van Miereveldstraat 1, Amsterdam
Hoe laat: aanvang: 16.30 uur, eindtijd: 18.00 uur

Om te winnen kun je je aanmelden via de giveaway bij dit artikel. Om kans te maken dien je een leuke, interessante, uitdagende of anderszins goede vraag voor mevrouw Beukes te formuleren. Voor de duidelijkheid: als je op die datum niet kunt komen, dan heeft het geen zin om mee te doen, alleen ter plekke wordt het boek overhandigd.

Mocht je niet winnen, dan heb je later in de week nog een kans om Lauren Beukes te ontmoeten. Ze komt op zaterdag 30 mei naar American Book Center.

De booktrailer bij de Engelstalige versie van het boek, Broken Monsters:Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: De Gebroken monsters van Lauren Beukes

 

Gerelateerd

Over

Lauren Beukes

Lauren Beukes

Lauren Beukes (1976, Johannesburg) is journaliste, scenarioschrijfster en een ve...

Martijn Lindeboom

Martijn Lindeboom

Martijn Lindeboom (1971) is een Nederlandse schrijver. Hij richt zich voornameli...

Gesponsorde boeken