Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

De gloriedagen van Walter Gom

Op Valentijnsdag vond in De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam de boekpresentatie van 'De gloriedagen van Walter Gom' plaats. Deze roman wordt qua stijl vergeleken met de Rosie-boeken van Graeme Simsion en belooft een groot succes te worden. Hebban zet dit boek deze week centraal én deelt uit!

In De gloriedagen van Walter Gom begint de 26-jarige Iris Hauser samen met haar vreemde, intrigerende buurman Walter Gom een adviesbureau. Omdat Walter Gom een oplossing heeft voor elk probleem, wordt het bureau een groot succes. Op zijn eigen onorthodoxe wijze helpt Walter uitgebluste schrijvers, mislukte kunstenaars, stuurloze acteurs en vastgelopen huwelijken. Het BIB (Briljante Ideeën Bureau) verovert Nederland en het succes reikt zelfs tot in de hoogste maatschappelijke kringen. Maar als een advies aan een minister volledig uit de hand loopt, beginnen de media een klopjacht op de mysterieuze adviseur. Want wie is Walter Gom eigenlijk?

Marcel Vaarmeijer (1963) werkte jarenlang bij de marine en schreef over deze tijd een serie columns voor NRC Handelsblad. De columns vormden de basis voor zijn debuut Oorlogsvloot in Vredestijd (1996). Daarna volgden meerdere romans en jeugdboeken. In 2014 verscheen Vaarmeijers eerste thriller, Spit, een jaar later gevolgd door de roman De gloriedagen van Walter Gom.

De pers over De gloriedagen van Walter Gom :

"Het verhaal is niet alleen intrigerend, maar ook ontroerend en grappig. Marcel Vaarmeijer levert met De Gloriedagen van Walter Gom een verfrissende roman." - Ronneke van der Genugten, De Telegraaf  (4 sterren)

"Humoristisch en intrigerend. Walter Gom raakt de juiste snaar." - Wim Krings, Boekhandel Krings

Benieuwd naar deze roman? Lees hier alvast het eerste hoofdstuk  en doe daarna mee met de giveaway! In samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff verloten we 5 exemplaren van dit boek!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: De gloriedagen van Walter Gom

 

Gerelateerd

Over

Marcel Vaarmeijer

Marcel Vaarmeijer

Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en journalist. Hij pub...

Gesponsorde boeken