Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

De Maand van de Spiritualiteit: Het essay 'Kompas'

Vrijdag 9 januari startte de Maand van de Spiritualiteit. Het thema in 2015 is 'Het gelukkige lichaam'. Isa Hoes schreef het essay, dat voor 2,50 in de boekwinkel te krijgen is.

De Maand van de Spiritualiteit is in het leven geroepen om te voldoen aan de roep naar inspiratie en zingeving. We zijn op zoek naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. Spiritualiteit wordt breed opgevat door de Maand van de Spiritualiteit om zo toegankelijk mogelijk te zijn en niemand buiten te sluiten. Ben je geïnteresseerd in een betere omgang met onze medemens, leefomgeving en planeet, dan is dit het moment om de boekwinkel in te duiken. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vinden we balans, kan het leven gaan bruisen en leven we met ‘hartstocht’. Over deze onderwerpen zijn talloze boeken geschreven.

Isa Hoes - Kompas

In het essay Kompas beschrijft Isa Hoes haar veranderende lichaam door de jaren heen, op de eerlijke en open wijze die we kennen van haar veelgeprezen autobiografische boek Toen ik je zag. Leidraad hierbij zijn de onderwerpen die in haar leven een belangrijke rol spelen: haar jeugd, relatie, carrière als actrice en de weerslag die deze aspecten fysiek op haar hadden en nog steeds hebben.

Het Beste Spirituele Boek 2015

Uit 25 boeken die centraal staan in deze maand zijn vijf titels genomineerd voor Beste Spirituele Boek 2015. Je kunt stemmen tot 6 februari.Over de auteur

Hebban Mens

93 volgers
4 boeken
0 favorieten


Reacties op: De Maand van de Spiritualiteit: Het essay 'Kompas'

 

Gerelateerd

Over

Isa Hoes

Isa Hoes

Isa Hoes is actrice en schrijfster. Ze volgde de Toneelacademie van Maastricht e...