Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Deze Young Adult-boeken mag je niet missen dit najaar

door Hebban Crew 3 reacties
Tijdens de Boekenweek van Jongeren van 15 tot en met 24 september blikken we ook vooruit naar alle mooie Young Adult-boeken die binnenkort gaan verschijnen. Het najaar van 2023 staat voor de deur en daarmee al deze boeken die onze Wil ik lezen-planken gaan vullen. Of je nu in de stemming bent voor romantiek, fantasy of Nederlandstalig, Hebban licht de niet te missen Young Adult-boeken voor je uit.

Romantiek

November 2023
(20)
Malory was ooit aanstormend schaaktalent, maar is er nu helemaal klaar mee. Tot ze zich laat verleiden tot een laatste match en de huidige wereldkampioen Nolan verslaat.
November 2023
(0)
Toen Bailey drie jaar geleden Charlie ontmoette, had ze meteen een hekel aan hem. Nu zijn ze elkaars collega en bloeit er tot hun verbazing een hechte vriendschap tussen hen op.
December 2023
(1)
Charlie probeert zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Hij maakt zich zorgen dat alles zal veranderen als Nick volgend jaar naar de universiteit gaat.
November 2023
(0)
Clark zit vast in een tijdlus en heeft al 309 keer dezelfde eentonige dag beleefd. Maar dan stapt Beau, die hij nooit eerder heeft gezien, op dag 310 zijn klaslokaal binnen.

Heftig

September 2023
(5)
Mia is niet bang om dood te gaan, maar wel om haar biologische moeder op te sporen in Spanje. Ze reist samen met Kyle, wiens beste vriend is omgekomen bij een auto-ongeluk.
Oktober 2023
(14)
Op Corbeau College is van alles mis. Summer en Nova besluiten een anonieme website op te zetten en de school een betere plek te maken, door filmpjes van leerlingen te posten over wat er misgaat.
Oktober 2023
(5)
Charlie worstelt met een verleden vol misbruik, eenzaamheid en verlies. De enige manier waarop ze daarmee om kan gaan is zelfbeschadiging, maar ze hoopt op een betere toekomst.
November 2023
(0)
Joe en Imogen lijken in deze versroman het perfecte koppel, maar als ze betrokken raken bij een dodelijk ongeluk valt hun relatie stukje bij beetje uit elkaar, tot iedereen de waarheid kent.

Spannend

September 2023
(12)
Akira moet vluchten voor een bosbrand, Owen en George staan oog in oog met een uitgehongerde ijsbeer en Natalie's stad wordt door een orkaan overspoeld.
Januari 2024
(0)
Cats vader is een jaar geleden verdronken bij een bootongeluk en het gezin valt steeds verder uit elkaar. Maar dan ontvangt ze een bizar appje: haar vader leeft nog.
Oktober 2023
(6)
Emily mag meedingen naar een enorme geldprijs, maar als de twaalf deelnemers op het privévliegtuig stappen, blijkt één iemand tot alles bereid om te winnen.
November 2023
(6)
Liv ontrafelt het verleden van haar familie. Oma Mila en haar zus Hannie raakten in de Tweede Wereldoorlog betrokken bij een verzetsgroep, met dramatische gevolgen.

Fantasy

September 2023
(34)
Rosalyn komt uit een familie van meesterdieven. Ze wil eraan ontsnappen, maar als haar moeder wordt gekidnapt moet ze meedoen aan de Dievenspelen.
November 2023
(6)
Na de val van de duistere koning is de wereld niet langer veilig voor Murtagh en zijn draak Thorn. Ze moeten de consequenties ondergaan van hun rol in zijn schrikbewind.
Oktober 2023
(120)
Violets moeder draagt haar op toe te treden tot de Drakenrijders. Ze zal alles op alles moeten zetten om te overleven, want afstuderen of sterven zijn haar enige opties.
Oktober 2023
(3)
Citra en Rowan zijn verdwenen en Zeis Goddard lijkt vrij baan te hebben in zijn streven naar totale heerschappij. Het antwoord ligt in de Toon, de Tol en de Donder.

Nederlandstalig

November 2023
(0)
Kaan wil dolgraag auditie doen voor The New Star, maar zijn ouders hebben andere plannen. Zijn vrienden zetten alles op alles om te zorgen dat hij toch naar zijn auditie kan gaan.
November 2023
(0)
Esse wil het tot voetballegende schoppen en laat zich in met een handelaar in verboden middelen. Zijn liefje Julia maakt zich zorgen, evenals zijn kleinere broer Jakob, die verliefd is op Julia.
Januari 2023
(0)
Gewonde soldaten worden ondergebracht bij boerenfamilies, maar Roosmarijn is teleurgesteld in Memet en zou hem maar wat graag willen ruilen voor de soldaat van de buren.
November 2023
(8)
Als het gezin van Celia meedoet aan een realityserie, komen alle verhoudingen op scherp te staan. Het lijkt wel alsof hun rollen vaststaan, maar het zou toch realiteit moeten zijn?

Boekenweek van Jongeren

Tijdens de Boekenweek van Jongeren worden lezers van 15 tot en met 18 jaar geïnspireerd hun nieuwe favoriete boek te vinden dankzij de gratis bundel 3PAK, scholentournee Literatour, het Beste Boek voor Jongeren en evenementen zoals BoekTok Live. De Boekenweek van Jongeren loopt van 15 tot en met 24 september.

Meer Boekenweek van JongerenOver de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Deze Young Adult-boeken mag je niet missen dit najaar