Hebban vandaag

Lezen /

Droom jezelf naar Moose Springs met 'Droomman' in een nieuwe feelgoodserie

door Hebban Crew 10 reacties
In het pittoreske stadje Moose Springs in Alaska weten verloren harten elkaar te vinden. De romantische en komische feelgoodreeks omvat inmiddels twee boeken, met een derde deel dat binnenkort gaat verschijnen. Lees op Hebban maar liefst twee sneak previews – zowel van 'Droomvakantie' als 'Droomman' – en laat je verleiden door debutant Sarah Morgenthaler.

Sarah Morgenthaler is naast auteur ook geoloog, en heeft een voorkeur voor wilde landschappen. Als ze niet schrijft, maakt ze lange wandeltochten door nationale parken. Hoewel de 'Moose Springs'-serie haar eerste boeken zijn, heeft ze al flink naam gemaakt: ze won de Nola Stars Suzannah Award en was tweemaal finalist voor de Golden Heart, een wedstrijd voor nog niet gepubliceerde manuscripten van de Romance Writers of America.

'Overheerlijke romance vol humor, de fijne sfeer van een klein stadje en hoofdpersonen met geweldige chemie.' – Library Journal

Haar inmiddels verschenen boeken worden in snel tempo naar het Nederlands vertaald, Droomvakantie verscheen in januari 2021, Droomman ligt sinds enkele dagen in de boekhandel en Droomuitzicht zal in mei verschijnen. De reeks is vertaald door Monique Eggermont en Janine van der Kooij. Op Twitter kondigde Morgenthaler aan dat ze bezig is met een vierde boek in de reeks, en dat ze een uitgeefcontract heeft getekend voor een nieuwe serie van weer (minimaal) vier boeken.

Droomman

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat ze alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland. En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn?

De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken – en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren – samen.

'Het heeft humor en scherpe dialogen en gebeurtenissen die lekker ongewoon zijn. Het lezen zorgt dan ook voor een constante staat van verbazing.' – Hebban-recensent Marieke over Droomvakantie

De Moose Springs-reeks

Leesfragmenten

Wil jij je in het ruige Alaska wagen, ben je klaar voor tegenpolen die elkaar aantrekken, heb je zin in een flinke dosis romantiek en humor? Dan is deze nieuwe reeks van Sarah Morgenthaler iets voor jou. Hieronder lees je maar liefst twee sneak previews: een van Droomvakantie, het eerste deel, en een van Droomman, het net verschenen tweede boek. De boeken zijn los van elkaar te lezen, maar wel onderling verbonden.

Leesfragment DroomvakantieLeesfragment Droomman

Houd Hebban goed in de gaten, want binnenkort verschijnt er een interview met Sarah Morgenthaler!Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Droom jezelf naar Moose Springs met 'Droomman' in een nieuwe feelgoodserie

 

Gerelateerd

Over

Sarah Morgenthaler

Sarah Morgenthaler

Sarah Morgenthaler is geoloog en enthousiaste wetenschapsnerd. Ze heeft een asie...


Gesponsorde boeken