Droomuitzicht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 45 3 51 2 8 1 0

Droomuitzicht

125

Gelezen 137 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 159 Favoriet 3 Recensies 15
Feelgood Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 4   Topics 0

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten omeen nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

‘Zowel fans van Morgenthaler als gloednieuwe lezers zullen deze heerlijke romance verslinden – en hardop moeten lachen om een onverwacht hilarisch personage: een smoorverliefde marmot. Dit is een traktatie.’ Publishers Weekly

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Moose Springs (3)
Vertaald door
Ineke de Groot
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 juni 2021
Laatste editie
01 juni 2021
ISBN
9789400513211 , 9789044932171


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door VM van Erp - van Dijk
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (15)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Vlakke personages in een bloedeloos liefdesverhaal

door: Helma Koot 1 like ebook

In Droomuitzicht, het derde boek in de Moose Springs-serie van Sarah Morgenthaler, staat opnieuw een bewoner uit het pittoreske stadje Moose Springs in Alaska centraal. Deze keer is het de goedmoedige reus Easton Lockett, die met zijn baard en lange haren een imposante verschijning is. Zijn...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Droomuitzicht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken