Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Duizend enthousiaste lezers gaan de uitdaging aan

door Debbie (Hebban Crew) 9 reacties
Zondag startten we met de Hebban Reading Challenge. Gisteren, een halve week onderweg, braken we de grens van duizend deelnemers door. Inmiddels staat de teller op 1.064 enthousiaste, dappere en strijdlustige lezers die ruim 50.000 boeken gaan lezen in 2016!

De Hebban Reading Challenge is in het leven geroepen om niet alleen het belang van lezen te onderstrepen, maar ook om op een enerverende manier een leesdoel te bereiken en nieuwe genres, auteurs en titels te ontdekken. 2016 is het Jaar van het Boek en dan mag het best gezegd worden dat een boek soms voor het huishouden gaat, soms voor een verplicht feestje en soms voor een uurtje slaap. Door de drukke levens die veel mensen leiden, schiet het lezen van een boek er toch vaak bij in. Ook bij mensen die dolgraag lezen.

Het enorme enthousiasme waarmee de lancering van de Challenge is ontvangen overtreft onze stoutste verwachtingen. De passie, de lol en het plezier waarmee mensen nu al titels op lijstjes zetten en aan het bedenken zijn wat ze kunnen gaan lezen, is geweldig. In de komende 20 dagen die 2016 nog telt zullen er nog meer lezers de Challenge aangaan. Zou het niet fantastisch te zijn om het jaar te starten met 2.000 lezers die samen 100.000 boeken gaan lezen!? Wow!

Meld je nu aan 

 

Buzz

Met dank aan Uitgeverij Signatuur geven we de Challenge nog even een enorme impuls. Van de nieuwe Finse literaire sensatie Ze weten niet wat ze doen van Jussi Valtonen worden maar liefst 100 exemplaren uitgedeeld aan Challenge-deelnemers! Ga nu een Challenge aan en schrijf je in voor dit buzzboek, dat 'de nieuwe Brave New World' wordt genoemd.


Op naar de 2000!Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Duizend enthousiaste lezers gaan de uitdaging aan

 

Gesponsorde boeken