Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Presale | '19% kans op geluk' van Yvanka van der Zwaan

door Hebban Crew 7 reacties
Een nieuwe exclusieve ebook presale op Hebban! Op 28 augustus verschijnt het feelgooddebuut '19% kans op geluk', van Yvanka van der Zwaan, bekend van 'Wine-up - Bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven'. In de Hebban BesteBoekenStore koop je dit ebook tijdelijk (tot en met maandag 13 augustus) voor slechts € 4,99. Pak je kans!

Koop het ebook voor slechts € 4,99

De redactie van Hebban selecteert regelmatig bijzondere titels voor een exclusieve kortingsactie. De Hebban BesteBoekenStore is een samenwerking met Overamstel Uitgevers.

Je bent controlfreak en je leven raakt overhoop. Het resultaat? Hilarische chaos!  

Hilarische chaos

19% kans op geluk is een grappige en romantische feelgoodroman over alleenstaande moeder Ava die samen met haar dochter Cléo een overzichtelijk leven leidt. Van de ene op de andere dag raakt haar zo vertrouwde en gestructureerde leventje overhoop. Op haar werk vindt een overname plaats, ze dreigt zelfs haar baan te verliezen en tot overmaat van ramp, komt haar ex Thijs weer thuis wonen. Alsof dat nog niet genoeg is, raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van blijkt te begrijpen. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op haar geheel originele wijze toch iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval wel!

‘Ik heb een passage toegevoegd in het ouderschapsplan. Omdat ik denk dat de oppas kinderen wil.’
‘Ze is jullie oppas niet meer, hè Aaf. Ze is de vriendin van Thijs, de stiefmoeder van Cléo.’ Katja wrijft het er nog maar even in.
‘Ik heb een non-voortplantingsclausule aan het convenant toegevoegd. Gewoon een klein stukje tekst dat we ons niet met anderen zullen voortplanten. Wie hierbij in gebreke blijft, betaalt de ander 34.000 euro. Puur symbolisch.’
‘Ja tuurlijk, anders had je wel echt een hoog bedrag genoemd.'
Katja stikt bijna van het lachen, maar Jiske kijkt me met grote serieuze ogen aan.
‘Waarom zou je dat doen? Dit kan toch niet? Dat is toch juridisch ook helemaal niet haalbaar? Heb je dit überhaupt wel uitgezocht?’
Ik schud van nee. ‘Het is gewoon niet goed voor Cléo en ook niet voor hem. Hij heeft geen eigen geld en dan gaat ie maar zitten verwekken en hij neemt al niet eens zijn verantwoordelijkheid voor het kind dat ie al heeft.

Lees een Sneak Preview

Yvanka van der Zwaan is freelance fondsenwerver voor diverse nonprofitorganisaties en co-ouder van drie kinderen. Ze is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up - bekentenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven en tv-serie Bitterzoet. 19% kans op geluk is haar eerste roman. Yvanka wijst alle vergelijkingen met haar hoofdpersoon van de hand.

Hebbanrecensent Aimee over Wine-up: 'Ze bevatten af en toe een wending waar je harder om moet lachen dan gepland was.'

Het ebook is vanaf 28 augustus overal te koop voor € 9,99. Tot en met 13 augustus koop je het, exclusief in de Hebban BesteBoekenStore, voor slechts € 4,99.

Koop het ebook voor slechts € 4,99

 


Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Presale | '19% kans op geluk' van Yvanka van der Zwaan

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken