Hebban vandaag

Advertorial /

Een verloren liefde en een gevaarlijk geheim in 'Het landhuis' van Anne Jacobs

De Duitse Anne Jacobs brak door met ‘Het weesmeisje’, waar twee delen op volgden. Nu verschijnt er een nieuwe serie van haar hand, waarvan ‘Het landhuis’ het eerste boek is. Een roman met een landhuis, een verloren liefde en een gevaarlijk geheim. Je leest een sneak preview op Hebban en we organiseren een leesclub met het boek.

Anne Jacobs is schrijver van romantische feelgoodboeken. Haar trilogie over weesmeisje Marie zette haar op de kaart: ze brak door met Het weesmeisje en ook de vervolgdelen De moed van het weesmeisje en De erfenis van het weesmeisje deden het goed. In Duitsland werden er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht.

De ingrediënten van de trilogie – een groot huis, een geheim en een historische setting – komen ook terug in Het landhuis (vertaald door Sylvia Wevers), dat zich afspeelt tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. In dit boek wordt de Duitse geschiedenis verweven met een aangrijpend liefdesverhaal. Het is het eerste deel van een meeslepende, romantische serie.

Het landhuis

Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, moeten Franziska en haar moeder hun landgoed verlaten. Franziska weet dan nog niet dat het meer dan veertig jaar zal duren voordat ze haar huis weer zal zien. En wat ze dan aantreft, doet haar veel verdriet. Het landgoed is vervallen en Franziska doet er alles aan om het te herstellen naar de vooroorlogse glorie. Maar haar terugkeer brengt niet alleen positieve herinneringen met zich mee…

Het landhuis is voor alle fans van Het weesmeisje de perfecte opvolger, die je met tranen in je ogen zult dichtslaan na het lezen van de allerlaatste bladzijde.

Leesfragment

Ben je benieuwd geworden naar Het landhuis? Dit boek is een aanrader voor lezers van Lucinda Riley en Sarah Lark, fans van Downton Abbey en natuurlijk liefhebbers van de trilogie die Anne Jacobs eerder schreef. In dit fragment lees je alvast de eerste pagina's van het boek. Als dit iets voor jou is, kun je je direct inschrijven voor de leesclub die we organiseren!

Leesfragment Het landhuis

'Vol romantiek, intriges en geheimen en goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' - Nederlands Dagblad over Het weesmeisje

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub!
Ben je geïnteresseerd in dit boek? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. We delen 15 exemplaren uit aan gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban.

Een Hebban Leesclub - hoe werkt dat precies? Bezoek het Hebban Leesclub-kanaal Schrijf je in voor de LeesclubnieuwsbriefOver de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Een verloren liefde en een gevaarlijk geheim in 'Het landhuis' van Anne Jacobs

 

Gerelateerd

Over

Anne Jacobs

Anne Jacobs

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle Duitse auteurs van dit moment. Voor...

Hebban Spots

Het landhuis

16 volgers

Welkom bij de leesclub rond 'Het landhuis' van Anne Jacobs (Xander Uitgevers). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: vandaag@hebban.nl. Aansluiten met...


Gesponsorde boeken