Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Even voorstellen... de Boekhandel van de Maand in oktober

Remco Houtepen mag zich al een paar weken Boekverkoper van het Jaar noemen. Dubbel feest, want zijn boekhandel, Libris Venstra in Amstelveen, is sinds 1 oktober de Boekhandel van de Maand op Hebban.

Libris Venstra

Boekhandel Venstra is al bijna 50 jaar een begrip in de regio Amsterdam, met een grote vestiging in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Manager Remco Venstra ('de boekenman') werd onlangs uitgeroepen tot Boekverkoper van het Jaar.

Elke woensdag om 8.45 uur Remco twee boeken met Manuëla Kemp en Henk Mouwe op radio 5 in het programma Wekker Wakkker van omroep Max.

Volg de Libris Venstra Spot op Hebban en blijf op de hoogte van de acties en evenementen van de Boekhandel van de Maand in oktober! 

Boekhandel van de Maand

De keuze van de boekhandel wordt bepaald door de redactie van Hebban, maar lezers hebben grote invloed hierop. Zij kunnen ‘love letters’ insturen om hun favoriete boekhandel voor te dragen. Ook kunnen boekverkopers hun eigen winkel nomineren.

 

Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen: ‘Boekhandels kunnen zich niet onderscheiden op prijs, maar des te meer op servicegerichtheid, inhoudelijkheid en creativiteit. De boekverkopers die hun nek uitsteken en het gewoon beter willen doen dan al die anderen willen we graag belonen met een exclusief en uniek podium op Hebban én de omzet van de boekenverkoop die tijdens de maand via onze site gegenereerd wordt.’

 

Hebban vraagt dus geen afdracht per verkocht artikel maar verlangt wel een tegenprestatie van de geselecteerde boekverkoper, in de vorm van een actieve promotie van Hebban in de winkel. Hebban stelt hiervoor reclamemateriaal (posters, boekenleggers en stickers) beschikbaar.

Je koopt je boeken in oktober via Hebban bij Libris Venstra! Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Even voorstellen... de Boekhandel van de Maand in oktober

 

Hebban Spots

Boekhandel Libris Venstra

23 volgers

Boekhandel Venstra is al bijna 50 jaar een begrip in de regio Amsterdam, met een grote vestiging in winkelcentrum Stadshart Amstelveen kunt u er terecht voor alle boeken die u nodig heeft. Van...

Gesponsorde boeken