Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Fans vervloeken Het vervloekte kind

door Hebban Crew 8 reacties
Het achtste Harry Potter-boek blijft de gemoederen bezig houden. Was er eerst en vooral blijdschap onder de fans over een nieuw avontuur van de - flink wat jaren ouder geworden - tovenaarsleerling, nu groeit het ongenoegen dat 'Harry Potter and the Cursed Child' een toneeltekst is.

Het enthousiasme was grenzeloos, toen uitgeverij Little, Brown aankondigde dat er een nieuw Harry Potter-verhaal in print zou verschijnen. De blijdschap onder de Dreuzels was zo groot, dat schrijfster J.K. Rowling in februari nog via Twitter tot kalmte moest manen.

‘Het SCRIPT van #Cursed Child komt in boekvorm uit. #NotANovel.’
- J.K. Rowing op Twitter

In feite was het script niet enkel en alleen door haar geschreven. Rowling en regisseur John Tiffany gingen een samenwerking aan met toneelschrijver Jack Thorne en de laatste was degene die haar verhaal naar het theater bracht. Deze informatie staat luid en duidelijk op de cover van het boek, maar dat weerhield een groot aantal fans er niet van te denken dat ze aan een nieuw, door Rowling geschreven, avontuur van Harry Potter zouden beginnen.

Op Amazon regent het intussen reviews, waarin de teleurstelling de boventoon voert. Op Hebban druppelen de eerste lezersbeoordelingen ook binnen.

Bron: Telegraph.co.uk  Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Fans vervloeken Het vervloekte kind

 

Gerelateerd

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken