Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Feelgood romans verwacht in juli

In juli verschijnen er veel mooie, romantische, ontroerende en grappige feelgoodboeken. Hieronder onze selectie van Feelgoodboeken waaraan we in deze maand aandacht zullen geven op Hebban. Welke boeken plaats jij op je 'wil ik lezen' boekenplank? En op welke boeken kan je eigenlijk niet wachten?

Grey - E.L. James Christian
Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg - tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel.

Ik verdrink in jou - Jasinda Wilder
De zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, valt de grond onder haar voeten weg. Bij de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton.
Jaren later komen Nell en Colton elkaar in New York onverwacht weer tegen. Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Hij beseft dat iets beginnen met Nell geen goed idee is, maar het gebeurt toch.

Losing it - Cora Carmack
Bliss Edwards doet bijna eindexamen en heeft 'het' als enige in haar vriendenkring nog nooit gedaan. Ze vindt dat hier maar eens een eind aan moet komen, en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt allesbehalve eenvoudig.

Het huis met de blauwe luiken - Michelle Visser
Als Anneloes Beekman ontdekt dat haar rijke en succesvolle echtgenoot vreemdgaat, verlaat ze hem en hun luxe ­leventje in Wassenaar. In een opwelling koopt ze een ­vervallen huis met blauwe luiken in midden-Frankrijk om er een chambres d’hôtes in te beginnen.
Maar na de eerste euforie loopt ze tegen de harde werkelijkheid aan: het huis moet intensief verbouwd worden, en zelf kan ze amper een schroef van een spijker onderscheiden. Gelukkig maakt ze gemakkelijk vrienden. Met hulp van de Nederlandse klusjesman Sjoerd, de Franse kokkin Georgette en nog meer kleurrijke streekgenoten weet ze een nieuw bestaan op te bouwen.

Een week in Parijs – Rachel Hore
Al zolang ze zich kan herinneren lijdt Fay Knox aan vreemde flashbacks, die worden veroorzaakt door heel verschillende dingen: een Frans chanson, de kerkklokken van de Notre Dame. Volgens haar moeder is Fay nog nooit buiten Engeland geweest, laat staan in Frankrijk, maar waarom komt Parijs haar dan zo angstaanjagend bekend voor?
Fay zet alles op alles om te ontdekken wat haar moeder voor haar verzweeg. En als de puzzelstukjes van de waarheid op hun plaats vallen, staat Fays hele leven ineens op losse schroeven…

Wild. Vertrouwen - Christina Lauren

Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor Mia Holland en haar twee beste vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.
In dit eerste deel uit de nieuwe reeks volgen we Mia. Ze is in Las Vegas getrouwd met een aantrekkelijke Fransman. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar heel verleidelijk in de oren. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?

Weg van alles - Fiona Higgins
Als Paula hoort dat haar dochter digitaal gepest wordt en haar man haar heeft bedrogen, kan ze maar één oplossing bedenken: weg van alles. Ze pikt haar kinderen op van school, hangt de caravan waarin haar vader woont achter de auto en gaat op reis, dwars door Australië. De enige regel die ze instelt is ‘geen technologie’ – geen telefoons, geen tablets, geen laptops. Het is tijd om te herontdekken, daar waar het wérkelijk om gaat in het leven. Het klinkt eenvoudig, maar de reis heeft verrassende complicaties voor haar in petto.

Stilte voor de storm - Vanessa Lafaye

In Stilte voor de storm van Vanessa Lafaye brengt een orkaan de onderhuidse spanning in een klein, Amerikaans stadje tot uitbarsting. Voor de liefhebbers van Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett.
Florida, 1935. De inwoners van het slaperige stadje Heron Key bereiden zich in de drukkende hitte voor op de jaarlijkse 'Fourth of July'-barbecue, ter gelegenheid van Independence Day. Blank en zwart vieren feest, elk op hun deel van het strand.

Voorbij de duisternis - Sandra Berg
Crissy denkt dat ze de vreselijke gebeurtenissen uit haar jeugd achter zich heeft gelaten. Gebeurtenissen die haar en Luke samenbrachten op haar vijftiende, om hen kort daarop weer genadeloos uit elkaar te trekken. Jarenlang houdt ze zichzelf voor dat alles tot een ver verleden behoort, tot ze hartkloppingen en dromen krijgt. Dromen over Luke en over toen. Als ze het vervallen huis binnenloopt, komt ook die allerlaatste herinnering naar boven.

Lief - Jackie van Laren
In Lief, het tweede deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, zit Nina thuis met een gebroken hart. Na een heftige maand samen heeft Q haar zonder verdere uitleg weggestuurd. Hij heeft meteen een nieuwe vriendin, een fotomodel.

Ik ook met jou! - Conny Regard
Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren... op z'n Italiaans!

Getemd - Emma Chase
In dit derde en onvergetelijke boek van New York Times-bestsellerauteur Emma Chase wil Matthew Fisher, de beste vriend van Drew Evans uit Gebonden en Gewillig, settelen. Daarvoor zal hij eerst de wantrouwende en uitermate levenslustige Dee Dee Warren moeten overtuigen.

Hij hoort bij jou (After deel 3) - Anna Todd
In de opwindende nieuwe delen van de After-serie dreigen wantrouwen, verraad en familiegeheimen Tessa en Hardin uit elkaar te drijven. Kunnen liefde en passie alles overwinnen? De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen.

De oogappel - Su Quin
Als Sophia een plek bemachtigt aan het Ivy Drama College kan ze haar geluk niet op. De toneelschool is opgericht door Marc Black - een van Londens beroemdste acteurs - en hij geeft er zelf ook les. Sophia voelt zich aangetrokken tot deze afstandelijke, maar fascinerende docent.
Het derde en laatste deel van het onweerstaanbare verhaal van de verboden liefde tussen Sophia en MarcOver de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Feelgood romans verwacht in juli

 

Overig

Feelgood | Juli 2015

op 29 juni 2015 door Natascha van der Stelt 14 boeken 10 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken