Hebban vandaag

Nieuws /

Geen Daden Maar Woorden Festival in nieuw jasje

Het Geen Daden Maar Woorden Festival is volledig vernieuwd en zal op 7 en 8 november plaatsvinden rondom het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam. Het programma is gevuld met optredens van onder meer jong literair talent, singer-songwriters en internationale spoken word performers.

Het centrale thema van het vernieuwde festival is ‘het woord’. Bezoekers kunnen hun eigen route langs de verschillende locaties samenstellen en in verband met de internationale artiesten en bezoekers, wordt er ook een Engelstalig traject aangeboden. Acte de présence geven onder meer de schrijver Lemn Sissay, de Amerikaanse veelgeprezen dichters Erika Meitner en Matthew Dickman en spoken word performer Karen Hayley (bekend van MTV, Armstrong & Miller Show).

Ook aan debutanten wordt een podium geboden tijdens Geen Daden Maar Woorden. Kinderboekenschrijver en punkrocker Jerry Hormone debuteerde onlangs als romanschrijver met Het is maar bloed en zal tijdens het festival over dit boek vertellen. Theatermaker en schrijfster Rebekka de Wit zal voordragen uit haar romandebuut We komen nog één wonder tekort.

Op het muziekprogramma staan onder andere namen als singer-songwriter Eefje de Visser en Lucas Hamming (uit de huisband van De Wereld Draait Door).

Voor het volledige programma en kaartverkoop zie www.gdmw.nlOver de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Geen Daden Maar Woorden Festival in nieuw jasje

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken