Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Goed nieuws voor fans van Santa Montefiore

'De vrouwen van kasteel Deverill', het nieuwste boek van de Engelse bestsellerauteur Santa Montefiore, is deze week de hoogst genoteerde Feelgood roman in de Bestseller 60. Net als vorige week staat het boek op 11 in de lijst met de 60 bestverkochte titels.
We hebben meer goed nieuws voor de fans voor Santa Montefiore!


Bezoek aan Nederland
Santa Montefiore brengt op dinsdag 19 en woensdag 20 mei een bezoek aan Nederland. Net als in 2013 is er voor haar fans gelegenheid om Santa Montefiore te ontmoeten tijdens de Libelle Zomerweek. In het Santa Montefiore paviljoen zal ze haar boeken signeren en vragen van haar lezers beantwoorden.
Lees meer

Over De vrouwen van kasteel Deverill
De vrouwen van kasteel Deverill is het eerste deel in de Deverill-serie waarin de belevenissen van de familie Deverill in de 20e eeuw centraal staan.
In 1900 worden op het ruige platteland van Ierland drie meisjes geboren die allemaal op de een of andere manier een band hebben met het kasteel Deverill. Kitty Deverill, de roodharige dochter van de kasteelheer van Deverill, Bridie Doyle, de dochter van de kokkin van het landgoed en Mable Deverill, Kitty’s flamboyante Engelse nichtje. De meisjes groeien samen op en zijn ondanks hun verschillen dikke vriendinnen.
Aan hun idyllische jeugd komt een einde als de Ierse onafhankelijkheidsoorlog uitbreekt. Ook hun vriendschap komt onder druk te staan. De wereld zoals ze die kennen stort in en ze vertrekken ieder naar een andere uithoek van de wereld. Wat blijft is het verlangen naar het kasteel Deverill en de geweldige herinneringen eraan.

Hebban-recensente Helma Koot was heel enthousiast over De vrouwen van kasteel Deverill en gaf het boek vijf sterren! "De nieuwe Santa Montefiore is, hoe kan het bijna anders, wederom een heerlijk boek om in weg te duiken, de boel de boel te laten en alles om je heen te vergeten."

Interview met Santa Montefiore
Binnenkort vind je op Hebban Feelgood het interview dat Natascha van der Stelt met haar had. Santa Montefiore vertelt onder meer over haar nieuwe boek, inspiratie en het bovennatuurlijke.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Goed nieuws voor fans van Santa Montefiore

 

Gerelateerd

Over

Santa Montefiore

Santa Montefiore

Santa Montefiore begon al op jonge leeftijd met schrijven, maar haar eerste boek...

Gesponsorde boeken