Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Goede daad Heinsbroek leidt tot hilariteit

Oud-minister van Economische Zaken, zakenman en sinds dit jaar ook thrillerschrijver Herman Heinsbroek heeft een goede daad verricht. Hij schonk 1000 exemplaren van zijn thriller 'Riskant Spel' aan de vrijwilligers van de zorginstelling Frankelandgroep.

Heinsbroek werd door de Frankelandgroep gevraagd om medewerking te verlenen aan een geschiedenis-en kookboek dat later dit jaar verschijnt. Hij stemde toe en deed daar bovenop nog eens 1000 exemplaren van Riskant Spel cadeau, "Uit respect voor het goede werk van de vrijwilligers in de zorgsector", aldus Heinsbroek.

Directeur- bestuurder van de Frankelandgroep Anne-Marie van der Linden is blij verrast met de schenking en noemt het een "een bijzondere geste!". Heinsbroek, zelf een geboren Schiedammer, zegt begaan te zijn met de Schiedamse stichting, zeker ook vanwege deze moeilijke tijd waarin politiek Den Haag de verzorgingshuizen grotendeels afschaft en er alleen nog ruimte is voor verpleeghuizen. Nou maar hopen dat Riskant Spel in de smaak valt bij de vrijwilligers! Op Facebook volgden al gauw hilarische berichten op Heinsbroeks gulle gift.
Bekijk de reacties hier!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Goede daad Heinsbroek leidt tot hilariteit

 

Gerelateerd

Over

Herman Heinsbroek

Herman Heinsbroek

Hermanus Philippus Johannes Bernardus (Herman) Heinsbroek (Schiedam, 12 januari ...

Gesponsorde boeken