Advertentie

Hebban vandaag

Video /

Hebban Awards | Hanna Verboom bedankt haar stemmers

Met het voorlezen van 'Tweede kans', een Storytel Original geschreven door Martyn van Beek, won Hanna Verboom de eerste Hebban Award voor het Beste Luisterboek van het jaar. Dat Hanna blij is met haar prijs blijkt wel uit het filmpje dat ze opnam om haar stemmers persoonlijk te bedanken.

Tweede kans is het tweede luisterboek dat door Hanna Verboom werd ingesproken. Het luisterboek, bestaande uit tien afleveringen van circa 50 minuten, werd speciaal voor Storytel Originals geschreven en geproduceerd. Sinds de verschijning stond Tweede kans ruim een maand bovenaan in de toplijst van de populaire streamingdienst. 

Inmiddels zijn de vertaalrechten verkocht aan het moederbedrijf in Zweden en zal het verhaal van Van Beek over niet al te lange tijd ook in Zweeds te beluisteren zijn. Wie het in Zweden gaat inlezen is nog niet bekend. 

Het verhaal

Net als iedere dag werd ze wakker met het mantra: ‘Valerie Vermeer, gezakt voor het leven.’ Naast haar lag haar klant van die nacht: een dik, overmatig behaard zwijn. Zo snel mogelijk opstaan, de boel leegroven en wegwezen, dat is nu al een paar jaar haar modus operandi. De meeste mensen kenden haar niet als Valerie, maar als Debby. Haar klanten; en Jerry niet te vergeten, haar ‘soort van’ pooier… Als Valerie van de ene op de andere dag wakker wordt in een compleet nieuw leven, met een huis, baan, auto en vrienden, vraagt ze zich niet alleen af aan wie ze deze tweede kans te danken heeft, maar ook wat ze zal moeten doen om haar nieuwe leven te behouden.

Luister hieronder een fragment.Over de auteur

Week van het Luisterboek

10 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Hebban Awards | Hanna Verboom bedankt haar stemmers

 

Gerelateerd

Over

Martyn van Beek

Martyn van Beek

Martyn van Beek (1975) is geboren en getogen in het Brabantse Waalwijk. Hij...