Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

De Hebban Crew wenst je een geweldig 2018!

door Hebban Crew 55 reacties
Daphne, Debbie, Lindy, Martijn, Soraya en Sander wensen je een geweldig, gezond en gelukkig nieuwjaar vol mooie boeken en onvergetelijke leesontdekkingen. We staan in de startblokken om je weer een vol jaar te inspireren met geweldige listmania's, te verleiden met toffe winacties en uit te dagen met spannende leesclubs. Heb je er zin in?

Begin je jaar goed met de Hebban Reading Challenge!

Op Hebban gaan we massaal ons voornemen om 'meer fijne boeken te lezen' gestalte geven. Vandaag is het officiële startsein met de Hebban Reading Challenge 2018 Kick-off. Of je je al hebt aangemeld of nog moet aanmelden, het maakt niet uit: iedereen die zich inschrijft of heeft ingeschreven maakt kans op een van de boeken in deze Kick-off-actie van je favoriete boekensite. Je hoeft de boeken die je wilt lezen alleen maar toe te voegen aan je 'Wil ik lezen' plank en aan te vinken dat dit boek meedoet voor de Hebban Reading Challenge 2018.

Vind je het spannend om jezelf te verplichten tot een bepaald aantal boeken voor het jaar? Niet nodig, er gebeurt niets engs als je het niet haalt en je hebt het ultieme argument om tijd vrij te maken voor je boek. De Challenge is geen wedstrijdje met anderen of met jezelf. Het is ons cadeau aan jou, de perfecte stok achter de deur om vaker en meer te mogen lezen van jezelf. En dat allemaal ook nog in een gespreid bedje van leestips, inspiratie en giveaways.

Lees snel verder en meld je aan!Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Hebban Crew wenst je een geweldig 2018!

 

Gesponsorde boeken