Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Harry Hole keert terug

door Hebban Crew 11 reacties
De Noorse succesauteur Jo Nesbø heeft bevestigd dat de daadkrachtige Harry Hole, de held van vele lezers, weer terugkeert in een nieuw avontuur. Het boek, waarvan de Engelstalige titel 'The Thirst' luidt, ligt in mei 2017 in de winkel.

The Thirst is het vervolg op Politie, Nesbø's jongste thriller over Harry Hole. Daarin moest de ultieme antiheld in actie komen om de mensen die hem het meest dierbaar zijn te beschermen tegen een moordenaar die wraak wil nemen op de politie. 

In The Thirst keert Hole terug naar het politiekorps in de Noorse hoofdstad Oslo. Daar zaait een seriemoordenaar dood en verderf onder bezoekers van de datingsite Tinder. Zijn modus operandi doet Hole denken aan de jacht op een vijand uit het verleden. 

Het nieuwe boek is het elfde met Hole in de hoofdrol. De thrillers van Jo Nesbø zijn wereldwijd een succes. Hij verkocht er dertig miljoen exemplaren van. De boeken zijn uitgebracht in vijftig talen. Op zijn website zegt de schrijver over Hole: 'Ik kom altijd terug bij hem. Hij is mijn soulmate. Maar hij heeft ook een duistere ziel, zijn avonturen te beschrijven is zowel een opwindende als emotioneel uitputtende ervaring. Maar Harry en het verhaal zijn de slapeloze nachten meer dan waard.'

Bron: website Jo NesbøOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Harry Hole keert terug

 

Gerelateerd

Over

Jo Nesbø

Jo Nesbø

Jo Nesbø (Oslo, 1960) geldt als de belangrijkste en populairste misdaadauteur ...

Gesponsorde boeken