Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban Adventskalender 2020: elke dag verrassingen

door Hebban Crew 83 reacties
De vierde editie van de Hebban Adventskalender is in de maak! Vanaf 1 december tellen we 24 dagen af tot kerst. Elke dag staat er een mooi cadeau klaar voor alle lezers op Hebban. Lees wat je kunt verwachten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Corona of niet, op kantoor werkend of thuis: niets houdt de Hebban Crew tegen om haar bezoekers ook dit jaar te verwennen met een prachtige Hebban Adventskalender. Na drie succesvolle edities heeft de redactie weer haar uiterste best gedaan om een aftelkalender samen te stellen vol mooie cadeaus.

In een jaar waarin de boekhandel het door de coronamaatregelen zwaar heeft, en de cadeauperiode extra belangrijk is, heeft de redactie besloten om de kalender op een andere manier vorm te geven. Tijdens de vierde editie van de Hebban Adventskalender geven we niet elke dag onbeperkt ebooks weg aan iedereen die een Hebban-account heeft, maar volgt elke week een keuzemoment.

'Dit jaar plaatsen we dagelijks een leesfragment achter het dagdeurtje,' vertelt Hebban-redacteur Lindy de Jong. 'We knippen de Adventsperiode op in vier delen. Na elk deel volgt een keuzemoment. Aan het einde van elke periode kunnen lezers een boek uitzoeken waarvan in de voorgaande week een fragment is aangeboden. Dat betekent dat elke volger van de Adventskalender vier keer een moment heeft om een gratis ebook uit te zoeken.

Naast de leesfragmenten (en gratis ebooks) biedt Hebban elke dag een ander cadeau aan, waaronder exclusieve korte verhalen van bekende auteurs, door Hebban samengestelde epubs en downloads die je leesleven nog nét wat leuker maken.'

Met deze digitale adventskalender wordt de sfeervolle decembermaand voor boekenfans nóg mooier. Op een speciaal daarvoor ingericht Hebban-kanaal staan de vierentwintig deurtjes van de Hebban Adventskalender klaar, die vanaf 1 december een voor een opengezet zullen worden. Achter de deurtjes bevinden zich speciale presentjes voor onze Hebban-bezoekers.

Bekijk de Hebban Adventskalender hier.

Hoe werkt de Adventskalender?

De Hebban Adventskalender bevat 24 deurtjes. Vanaf 1 december worden de deuren een voor een geopend. Achter het luikje worden dit jaar meerdere verrassingen verborgen. De Hebban Adventskalender zit dit jaar bomvol exclusieve korte verhalen, Hebban epubs, kortingen en speciale Hebban downloads om je leesleven nog leuker te maken.

Gratis epub

De Adventsperiode is opgedeeld in vier periodes. Aan het einde van elke periode kunnen lezers met een Hebban-account een keuze maken voor een gratis ebook, waarvan in de voorgaande dagen een leesfragment is aangeboden. De keuzemomenten staan in een heldere planning hieronder.

Heb je een Hebban-account, dan staat er op de keuzedag een speciale pagina klaar achter het dagdeurtje. Maak een keuze uit het aanbod en je download start direct.

Voorwaarden

  • Accounts - Gebruikers die meerdere accounts aanmaken met diverse e-mailadressen om meerdere downloadkeuzes te maken, worden uitgesloten van alle Adventsacties en toekomstige Hebban-acties en -inschrijvingen.
  • Persoonlijk gebruik – Een ontvangen digitaal boek (epub, pdf of ander formaat) is voor persoonlijk gebruik door degene die het bestand heeft gedownload en mag niet verder verspreid worden. Met verspreiden wordt bedoeld het delen, verkopen en/of uitlenen van het boek in welke vorm dan ook.
  • Beveiliging – Het illegaal verspreiden van een ebook leidt tot directe verwijdering van het Hebban-account. Daarnaast wordt de uitgeverij ingelicht. Illegale verspreiding van ebooks kan tevens leiden tot flinke boetes. Dit geldt ook voor gratis verkregen epubs.
  • Lees deze downloadtips en voorwaarden

Veelgestelde vragen Elke dag een cadeau!

Wil je geen enkel cadeau missen in december?
Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis Hebban Adventskalender-nieuwsbrief. Je ontvangt in december elke dag bericht zodra een nieuw deurtje in de kalender is geopend.

Meld je hier aan

Let op: Voor het ontvangen van de Hebban Adventskalender-nieuwsbrief heb je een Hebban-account nodig. Heb je dat nog niet, meld je dan eenvoudig aan via de groene knop.

Maak een account aan

De Hebban Adventskalender wordt mede mogelijk gemaakt door:Over de auteur

Hebban Crew

2525 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender 2020: elke dag verrassingen