Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 20

door Hebban Crew 20 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.

Hebban Adventskalender Dag 20:
Beluister de autobiografie Johan Cruijff, mijn verhaal helemaal gratis!
 

Dit jaar werd de Hebban LuisterboekApp gelanceerd, waarin regelmatig complete boeken te beluisteren zijn. Na de nieuwe toevoegingen in deze feestelijke decembermaand hebben we nóg een fantastische titel in de app voor de rest van december: luister nu naar de autobiografie Johan Cruijff, mijn verhaal, beschikbaar gesteld door uitgeverij Nieuw Amsterdam.  

Johan Cruijff, mijn verhaal werd genomineerd voor de Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017 én voor de NS Publieksprijs 2017. Er verschenen al vele boeken over de man die ook wel de grootste voetballer aller tijden genoemd wordt, maar niet eerder verscheen een boek waarin Cruijff zijn verhaal zélf vertelt. Het luisterboek, ingesproken door Jan Donkers, heeft als bijzondere bijkomstigheid dat dit icoon zelf tegen je lijkt te praten. Bijna acht uur luisterplezier deze feestdagen!  

Over het boek

Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden geboeid als hij het woord nam, op zijn onnavolgbare wijze. Johan Cruijff is van ons allemaal en daardoor heeft iedereen zijn ‘eigen’ Johan: een mengeling van feit en fictie. Nu is dan het woord aan hemzelf, in deze meeslepende autobiografie. Hierin geeft hij zíjn visie op alles wat hem bezighield, op het voetbal en op het leven. 

Genomineerd voor Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2017      

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

De app is ontwikkeld met Audiyence. 

In de decembereditie van de Hebban LuisterboekApp vind je nu zes complete luisterboeken die t/m 31 december te luisteren zijn: 

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender? 

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 20

 

Gesponsorde boeken