Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Hebban Adventskalender Dag 5

door Hebban Crew 31 reacties
De feestmaand is begonnen en dat laat Hebban natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar maken we er zelfs iets heel bijzonders van, speciaal voor onze lezers. Tel samen met ons de vierentwintig dagen tot kerst af met de Hebban Adventskalender en héél veel mooie weggeefacties.


Adventskalender Dag 5: Twee nieuwe gratis titels in de Hebban Luisterboeken-app  

Dit jaar organiseerde Hebban voor de eerste keer de Week van het Luisterboek en nam daarmee het stokje over van de CPNB. Een week lang werd het luisterboek in het zonnetje gezet op de site. Tegelijkertijd werd de gloednieuwe Hebban Luisterboek-app gelanceerd, waarin regelmatig complete boeken te beluisteren zijn. Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe titels beschikbaar, speciaal voor de decembermaand!  

In deze decembereditie van de app vind je twee complete boeken die t/m 31 december te luisteren zijn. Je vindt de downloadlinks voor de app onderaan dit artikel. Heb je de app al? Dan is even updaten voldoende om de boeken te kunnen luisteren. 

Enter (Rebound #1) van Willem Asman - beschikbaar gesteld door uitgeverij Ambo Anthos

Enter van de Nederlandse thrillerschrijver Willem Asman is het eerste deel in de trilogie over de geheime organisatie Rebound, waarvan alle delen binnen één jaar verschijnen. Duik onder met de auteur, die genomineerd werd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop. 

Over het boek:

Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin. Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en ze besluit hem te zoeken. Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. 

Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd. Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter? 

De delen in de Rebound-trilogie zijn onafhankelijk te lezen en te luisteren, maar met deel een begin je echt goed aan de trilogie. Kun je na het luisteren niet wachten om met boek twee, Error, te beginnen? Deze titel wordt in december met 50% korting aangeboden bij Luisterrijk.  

 Zonder stress van Davidji - beschikbaar gesteld door uitgeverij Gottmer

Vind je de decembermaand enig met al die lichtjes, cadeautjes en heerlijke hapjes, maar doen de verplichte afspraken, shopsessies en koken voor twintig man je ook in de stress schieten? Dan is dit boek wellicht iets voor jou. Stress management expert, meditatieleraar en bestsellerschrijver Davidji leert je hoe je met stress omgaat. En het makkelijkste is nog: je luistert naar het boek en traint jezelf terwijl je jouw stressvolle klussen van december uit de weg ruimt!  

Over het boek:

Stress - vrijwel iedereen heeft ermee te maken. Maar het goede nieuws is: er is gemakkelijk iets aan te doen! davidji heeft met politiemensen en traumateams gewerkt en hun geleerd om te gaan met stressvolle situaties. In Zonder stress beschrijft hij een flink aantal succesvolle technieken en methodes om stress en ongezonde spanning te voorkomen of uit de weg te ruimen.  

Deze twee titels zijn t/m 31 december beschikbaar in de Hebban Luisterboek-app.

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

De app is ontwikkeld met Audiyence. 

Deel je jouw ervaringen en foto’s op Facebook, Twitter en Instagram onder de hashtag #HebbanAdventskalender? 

Elke dag een cadeau!

Ga naar de Hebban Adventskalender 2017Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Adventskalender Dag 5

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken