Hebban vandaag

Community /

Hebban is op zoek naar jouw engste Halloweenboek of film

door Hebban Crew 3 reacties
Wie aan oktober denkt, denkt aan Halloween. In deze maand worden alle enge boeken weer uit de kast getrokken om in het donker te lezen naast een klapperend raam en hevige regenval. Dat is namelijk dé manier om goed in de stemming te komen. Hebban wil graag weten welk boek en welke film jou laten sidderen van angst. Dan gaan wij daar een mooie listmania van samenstellen!

Sommigen jagen nog altijd dat angstgevoel na dat ze als kind hadden, bij het lezen van de Kippenvel-boeken van R.L. Stine of het kijken naar Are You Afraid of the Dark, dat direct na Telekids werd uitgezonden in de jaren '90. Of misschien keek je ooit naar een film als The Excorcist of The Birds en heb je nooit meer normaal naar een zwerm vogels kunnen kijken. Veel mensen blijven het bibberen elke keer weer opzoeken; door de boeken van Stephen King te lezen of zich de stuipen op het lijf te laten jagen met Stalker van Lars Kepler

Iedereen heeft wel een boek en film die voor hen op de absolute nummer 1 staat van engste dingen die ze ooit gelezen en gezien hebben. Bij Hebban zijn we heel benieuwd wat dat is, want wij houden wel van een maandje griezelen. Op 31 oktober publiceren we een listmania van de resultaten. Vul het formulier in om mee te doen, en laat ons vooral ook weten wat je redenen zijn. Om alvast wat inspiratie op te doen zullen wij vast beginnen met een lijstje Halloween must-reads én nieuwe(re) boeken die je deze maand op kunt pakken.

Klassieke Halloween reads

Nieuwe Halloween reads

Vul het listmania-formulier in

Fill out my online form.


Over de auteur

Hebban Crew

2204 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban is op zoek naar jouw engste Halloweenboek of film

 


Gesponsorde boeken