Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Hebban OverstapService voor Dizzie-leden

door Sander (Hebban Crew) 138 reacties
Dizzie stopt ermee. Maar jij toch niet? Samen met de mensen achter Dizzie.nl ontwikkelde Hebban.nl een unieke OverstapService voor Dizzie-leden.

Precies een maand geleden werd bekend dat boekenplatform Dizzie.nl ophoudt te bestaan. Persgroep Nederland liet in een verklaring op de site weten dat Dizzie.nl in zijn huidige vorm niet genoeg aansluit bij haar visie en doelstellingen en dat de focus wordt gelegd op andere initiatieven. Ook hier op Hebban kwam het besluit hard aan bij de lezers. Tenslotte zou Dizzie.nl per 1 maart haar deuren sluiten. Een enorme hoeveelheid waardevolle informatie voor boekenlezers dreigde verloren te gaan. 

Hebban OverstapService

De afgelopen weken zijn de mensen achter Dizzie en Hebban hard bezig geweest met het uitwerken van een goed alternatief voor Dizzie-leden in de vorm van een OverstapService. Met deze tijdelijke dienst kunnen Dizzie-leden eenvoudig overstappen naar Hebban.nl en hiermee alle boeken op de Dizzie-boekenplanken, de recensies en waarderingen 'meenemen' naar een nieuw Hebban-account. 

Vanmiddag ontvangen alle 17.000 Dizzie-leden een eenmalige nieuwsbrief met een persoonlijke link naar de Hebban OverstapService. Onder alle lezers die vóór 1 april overstappen verloot de redactie van Hebban een boekenpakket ter waarde van 100 euro. 

Dizzie-leden die al een account op Hebban hebben hoeven niets te doen. Zij krijgen de ontbrekende boeken, recensies en waarderingen op Dizzie.nl automatisch toegevoegd aan hun Hebban-account. Verdere instructies volgen in de Dizzie-nieuwsbrief van later vandaag. 

De Hebban OverstapService is beschikbaar tot 1 april 2016. Daarna is het niet meer mogelijk om het Dizzie-account automatisch over te nemen op Hebban. 

Dizzie.nl wordt heel binnenkort offline gehaald.

Update zondagavond 13 maart: De Dizzie-content staan nu op Hebban. Kijk snel bij je boekenplanken in je profiel!Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban OverstapService voor Dizzie-leden

 

Gesponsorde boeken