Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

UPDATE: Hebban zoekt 200 (!) testers voor de nieuwe Hebban boekenapp

door Hebban Crew 67 reacties
Over een maand kun je hem downloaden: de gloednieuwe Hebban boekenapp voor iPhone en Android-smartphones. Maar voordat we de app lanceren willen we hem nog even heel goed laten doortesten en hiervoor zoeken we tweehonderd enthousiaste Hebban-lezers. Je kunt je alleen vandaag nog aanmelden.

Let op: De testperiode is iets opgeschoven (zie update) maar we hebben ook goed nieuws: we gaan niet met 200 maar met 300 testers aan de slag. Zij krijgen begin volgende week persoonlijk bericht. De inschrijving is inmiddels gesloten!


Eerst even over de app

De Hebban Boekenapp is het perfecte verlengstuk voor Hebban als je onderweg bent. Met onze nieuwe app heb je namelijk altijd je persoonlijke boekenplanken* binnen handbereik. Ook kun je in de boekwinkel of de bibliotheek zien welke boeken je nog wilt lezen, zoek je handig (bijvoorbeeld met de ingebouwde barcode-scanner) recensies en lezersbeoordelingen op van boeken die je interessant lijken en kun je eenvoudig boeken toevoegen aan je 'Wil ik lezen'-plank. 

Naast je eigen boekenplanken kun je zien welke boeken er op het punt staan om te verschijnen (Verwacht), welke boeken trending zijn (Hebban Rank) of veel gelezen worden (Meest gelezen) en door de redactie uitgelichte boeken (Uitgelicht).  

* Om je persoonlijke boekenplanken te beheren via de app heb je een Hebban-account nodig. Heb je nog geen account, dan kun je er hier eentje aanmaken. Je kunt de app met beperkte functionaliteit ook gebruiken zonder in te loggen. 

Over het testen

UPDATE 24/08: Het testen vindt plaats van 1 tot en met 5 september. En we testen niet met 100 maar 150 gebruikers per platform! 

We zoeken per platform 150 testers, dus honderdvijftig gebruikers met een iPhone en honderd gebruikers met een Android smartphone. Mensen die de Hebban-boekenplanken actief gebruiken krijgen voorrang.

Wat verwachten we van je? 

We vragen je als tester de app een aantal dagen achter elkaar te gebruiken en een logboekje bij te houden van eventuele vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Je probeert alle functies (meerdere malen) uit. Je scant een paar boeken (krijg je het verwachte en/of gewenste resultaat?), je bewaart boeken op je boekenplanken, waardeert boeken of markeert ze als 'favoriet', je zoekt op titel of auteur, je bekijkt recensies, je schrijft eens een recensie en vinkt boeken aan voor je Reading Challenge. Kortom: klik op alles wat je kunt vinden in de app, probeer alle functies uit en kijk waar je tegenaan loopt. Meld natuurlijk ook waar je heel gelukkig van wordt. Vinden we ook leuk.

Op 5 september meld je je af als tester volgens de instructies die je van ons krijgt en informeer je ons over eventuele op- of aanmerkingen. 

Na het testen

Ongeveer twee weken na afloop van de testperiode verwachten we de definitieve app aan te kunnen bieden aan de Apple iTunes app store en de Google Play store. Zorg ervoor dat je de testversie van de app van je toestel verwijdert voordat je de definitieve versie downloadt. 

We vragen alle testers om ons actief te helpen de Hebban boekenapp te promoten. Hoe hoger we de eerste tijd in de app-stores staan, hoe succesvoller de app en hoe groter de kans is dat we de app kunnen uitbreiden met nieuwe features. Je helpt ons enorm om je (hopelijk) fantastische ervaringen met de Hebban Boekenapp met zoveel mogelijk mensen te delen en de app te waarderen met sterren en bij voorkeur een recensie in de app-store. 

Onder de meest actieve promotors verloten we een paar gigantische boekenpakketten in een genre naar keuze. 

Aanmelden als tester

Nu ben je natuurlijk zó enthousiast geworden dat je niet kunt wachten om de nieuwe Hebban Boekenapp te gaan testen. Vul daarvoor onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Als je wordt ingeloot ontvang je een aantal dagen voor de testperiode een persoonlijk bericht. Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: UPDATE: Hebban zoekt 200 (!) testers voor de nieuwe Hebban boekenapp

 

Gesponsorde boeken