Hebban vandaag

Nieuws /

Het beste kinderboek van 2015 volgens DWDD

In het kader van de Kinderboekenweek werd vanavond in het tv-programma De Wereld Draait Door eenmalig het Beste Kinderboek van 2015 gekozen. Een kinderboekenpanel maakte de keuze bekend: 'De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen' van Andy Griffiths en Terry Denton.


Het panel was vergelijkbaar met het boekverkoperspanel dat maandelijks het ‘DWDD Boek van de Maand’ kiest.  

Het jeugdige panel, bestaande uit Anna (9), Vint (11), Imani (9) en Ruben (11) koos De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen tot het beste Kinderboek van 2015.   

Andere boeken die van hen een eervolle vermelding kregen, waren Tante Troela van David Walliams, Naar de top van Dan Gemeinhart en De gruwelijke generaal van Jozua Douglas. Die laatste zit in de geweldige winactie, dus pak je kans nog even.

Tot en met 18 oktober is de 61ste editie van de Kinderboekenweek. Dit jaar staan natuur, wetenschap en techniek centraal onder het motto ‘Raar, maar waar!’.  

Op Hebban kwam sinds 7 oktober, de start van de Kinderboekenweek, dagelijks een artikel online over jeugdboeken. Een overzicht daarvan vind je hier. Ook lopen er verschillende winacties. Hier vind je alle giveaways op een rij.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

770 volgers
399 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Het beste kinderboek van 2015 volgens DWDD

Gesponsorde boeken