Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Het langverwachte achtste deel van de Reiziger-serie

door Hebban Crew 1 reactie
Eindelijk is het langverwachte achtste deel van de Reiziger-serie van Diana Gabaldon een feit. Deze week verschijnt dit deel in twee boeken. In totaal rond de 1200 pagina’s om heerlijk bij weg te dromen. De boekenserie wordt momenteel ook verfilmd in een televisieserie. Nieuwsgierig naar 'Met het bloed van mijn Hart'? Lees meer over het boek en check het leesfragment.

Diana Gabaldon

Diana Gabaldon is een Amerikaanse auteur die met haar Reiziger-serie een ongekend succes heeft. Haar boeken zijn vertaald in twintig talen en over de hele wereld

De Reiziger-serie

De Reiziger-serie van Diana Gabaldon draait om een moderne vrouw, Claire, die op een dag wakker wordt in de achttiende eeuw. Daar ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser. Wanneer blijkt dat Claire door de tijd kan reizen, wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.

Genre?

Zijn de Reiziger-boeken romantische boeken? Fantasyboeken? Of misschien juist historische romans? Juist omdat de boeken zo veel verschillende elementen bevatten, is het moeilijk een goed genre te kiezen. Het is ook direct de reden waarom de serie zo enorm veel mensen aanspreekt.

Verfilmd als Outlander door HBO

Als je niet alleen de boeken wilt lezen, kun je ook de televisieserie Outlander kijken. De eerste acht afleveringen zijn te bekijken via HBO on Demand. Aflevering 9 van deze serie staat gepland voor april 2015. In Outlander spelen onder anderen John Heffernan, Nell Hudson en Caitriona Balfe.

Met het bloed van mijn hart

In deel acht van de Reiziger kunnen liefhebbers meteen twee boeken lezen, met in totaal ruim 1200 pagina's. Dit zijn Met het Bloed van mijn Hart 1 en Met het bloed van mijn hart 2. In deze boeken staat Jamie Fraser op uit de dood en ontdekt dat Claire met iemand anders is getrouwd.

Fragment

Lees hier alvast een fragment van Met het bloed van mijn hart.Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Het langverwachte achtste deel van de Reiziger-serie

 

Gerelateerd

Over

Diana Gabaldon

Diana Gabaldon

New York Times bestsellerauteur Diana Gabaldon, geboren in Flafstaff, Arizona, s...