Advertentie

Met het bloed van mijn hart - 2

195

Gelezen 254 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 250 Favoriet 26 Recensies 3
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0
1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd.

+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Oorspronkelijke titel
Written In My Own Heart's Blood
Serie
De Reiziger (8)
Vertaald door
Annemarie Lodewijk Iris Bol
Aantal pagina’s
640
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
27 november 2014
Laatste editie
18 november 2014
ISBN
9789022572382 , 9789402303001
Boekinformatie wijzigen
4 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Laatste deel van een veelzijdige serie

door: Diane Kooistra 2 likes
Met het bloed van mijn hart 2 is het tweede deel van het laatste boek van de Reizigersserie. Het verhaal begint waar het vorige deel eindigde, midden in de Amerikaanse burgeroorlog. Jamie vecht in deze oorlog aan de kant van de kolonisten en Claire ontfermt zich over de gewonden. Dan wordt Claire...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Met het bloed van mijn hart - 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken