Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Video /

Kelder & Kelder in de Boekenweek #3: Boekenbalvlog

door Hebban Crew 13 reacties
Niet het zoveelste interview met de auteur van het Boekenweekgeschenk, geen uitgekauwde lijstjes met opwindende literatuur die past binnen het thema Verboden vruchten. Dat doen we allemaal niet. Wij sturen Kelder & Kelder het land in om persoonlijk verslag te doen van de Boekenweek 2017 in al haar facetten. Hier zie je hun exclusieve videoverslag van het Boekenbal vol verleidingen.

Meer Kelder & Kelder in de Boekenweek 

Meest zondige Boekenweek ooit | Boekenbalmania

Bio Kelder & Kelder 

Auteurs en schrijfcoaches Eva en Renee Kelder schreven beiden succesvolle boeken. Eva (1980) debuteerde na een reeks korte verhalen in literaire tijdschriften met de lovend ontvangen roman Het leek stiller dan het was. Onlangs verscheen Eva’s tweede roman Een charismatisch defect, over de roerige jaren zestig. Renee (1985) schreef de openhartige en in binnen- en buitenland veelbesproken autobiografie De parttime-junkie. In mei ligt haar nieuwe boek, de biografie De Don. Seks, drank & coke: de sensationele opkomst en ondergang van een reclameman in de boekhandel. Als Kelder & Kelder geven Renee en Eva schrijfworkshops en trainingen en hielpen al tientallen mensen om hun schrijfdroom te realiseren.

www.schrijfcursusvolgen.nl 
www.evakelder.nl
www.reneekelder.nlOver de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Kelder & Kelder in de Boekenweek #3: Boekenbalvlog

 

Over

Eva Kelder

Eva Kelder

Eva Kelder (1980) studeerde Engelse Letterkunde en Journalistiek. Tijdens het we...

Renee Kelder

Renee Kelder

Renee Kelder (1985) is afgestudeerd maatschappelijk werker en woont in Amsterdam...


Gesponsorde boeken