Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Nieuws /

Kleurboek over Schijfwereld in aantocht

Er is een kleurboek voor volwassenen in de maak gebaseerd op de verhalen over de Schijfwereld van Terry Pratchett. Illustrator van het boek is Paul Kidby, die daarvoor door de vorig jaar overleden Britse fantasyschrijver zelf werd uitgekozen.

Het boekwerk draagt de titel Terry Pratchett's Discworld Colouring Book en verschijnt op 11 augustus bij Gollancz. Deze Britse uitgeverij bracht eerder al Schijfwereld-romans op de markt. Daarnaast geeft het ook Schijfwereld-dagboeken en kalenders uit.

Paul Kidby is niet onbekend met het werk van Terry Pratchett. Zo maakte hij de illustraties op elke pagina voor het kort verhaal The Last Hero uit 2001. Sinds 2002 is hij de ontwerper van de Schijfwereld-romans. 

Terry Pratchett verkocht meer dan 55 miljoen fantasyboeken. Op 11 december 2007 maakte Pratchett bekend dat hij lijdt aan een zeldzame vorm van de ziekte van Alzheimer. In maart 2015 overleed hij aan de gevolgen van de ziekte.

(Bron: The Bookseller)
Over de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Kleurboek over Schijfwereld in aantocht

 

Gerelateerd

Over

Terry Pratchett

Terry Pratchett

Terry Pratchett (Beaconsfield, 1948 - Broad Chalke, 2015) was met zijn onovertro...


Gesponsorde boeken