Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Marion Bloem leest voor uit Lust en liefde

Op 30 oktober presenteert Marion Bloem haar nieuwe roman 'Lust en liefde', over lust en liefde in een huwelijk dat al veertig jaar standhoudt. Om lezers nieuwsgierig te maken naar deze roman geeft de schrijfster op Hebban regelmatig een voorproefje, in de vorm van voorgelezen fragmenten. Bekijk hier het tweede fragment uit 'Lust en liefde', hoofdstuk 1.

Over Lust en liefde :

In het begin van hun relatie beloven Eva en Adam elkaar om samen oud te worden. Wat die belofte precies inhoudt, ontdekken ze met vallen en opstaan. Lust en liefde blijken bepaald niet altijd synchroon te lopen. Marion Bloem beschrijft zonder mededogen hoe het staat met de liefde en lust in een huwelijk dat al veertig jaar standhoudt. Wat maakte het de moeite waard om zoveel jaren met elkaar te delen? De erotiek, extase, verleiding, het verboden verlangen en de pijn waarmee Eva en Adam in hun relatie te maken krijgen prikkelen de nieuwsgierigheid van de lezer tot op de laatste pagina. Bloem dringt door tot de diepste lagen van de vrouwelijke erotiek en de innerlijke drijfveren van de man.

Bekijk en luister naar het tweede fragment uit Lust en liefde, hoofdstuk 1:

Ben je benieuwd naar deze roman? In samenwerking met Uitgeverij De Arbeiderspers verloten we 10 toegangskaartjes voor de boekpresentatie van Lust en Liefde, op 30 oktober bij Paagman in Den Haag.
Je kunt nog tot en met donderdag 9 oktober meedoen aan deze giveaway!


Bekijk hier een eerder opgenomen fragment uit Lust en liefde.

Foto: © Ivan WolffersOver de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Marion Bloem leest voor uit Lust en liefde

 

Gerelateerd

Over

Marion Bloem

Marion Bloem

Marion Bloem is klinisch psychologe, schrijfster, filmmaker, beeldend kunstenare...

Gesponsorde boeken