Hebban vandaag

Leesclubs /

'Memento' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 161. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Memento' van Emelie Schepp.

Over Memento:
Memento van Emelie Schepp is een Scandinavische thriller voor de liefhebbers van Lars Kepler, Stieg Larsson en Jo Nesbø.

Zomer 1986. Vluchtelingen, Chili, Zweden en een verborgen verleden zijn de ingrediënten van deze ijzersterke thriller. Een jong meisje wordt wakker in het ziekenhuis. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht gekomen is.
2012: In Zweden wordt het hoofd van de immigratiedienst vermoord. Alle sporen leiden naar een kind als dader. Officier van justitie Jana duikt in de zaak en dat brengt bij haar gruwelijke herinneringen aan haar eigen verleden boven. Wat gaat er schuil achter de nu zo sterke Jana? En is zij eigenlijk wel te vertrouwen?

Memento was direct na verschijnen een grote hit in Zweden.

‘Steengoed, meedogenloos en actueel.’ Kim Moelands, thrillerauteur

‘Een opmerkelijk en ijzersterk debuut.’ Kultursidan.nl

‘Memento heeft alles in zich. Het is verrassend, spannend en de hoofdpersonen zijn goed uitgewerkt.’ Bokmagazinet 

‘Wat een aanwinst voor de thrillerwereld!’ TV4

Over Emelie Schepp:
Emelie Schepp groeide op in een klein stadje in het zuiden van Zweden. Ze werkte jarenlang als marketing- en communicatiespecialist maar was daarnaast altijd aan het schrijven.

Uitgeverij De Fontein stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek. Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld:
a. je leeftijd in
b. waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en
c. is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op woensdagavond 18 november 2015 om 24.00 uur. Daarna wordt bekendgemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Memento' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Emelie Schepp

Emelie Schepp

Anna Emelie Schepp, geboren op 5 september 1979 in Motala, Zweden, is een Zweeds...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken