Hebban vandaag

Boek van de week /

Moedig leven doet struikelen

Na drie succesvolle titels over kwetsbaarheid, imperfectie, moed en schaamte vult Dr. Brené Brown haar zelfhulp-oeuvre aan met 'Sterker dan ooit'. Onvermijdelijk zul je een keer struikelen als je je kwetsbaar opstelt. Dit nieuwe boek vertelt hoe we daarna weer sterk kunnen opstaan en verdergaan.

Over het boek

Volgens Dr. Brené Brown is kwetsbaarheid de enige weg naar meer liefde, erbij horen, creativiteit en vreugde. Het kost moed om kwetsbaar te leven en struikelpartijen zijn daarbij onvermijdelijk. Hoe groot het probleem of de situatie ook is, sterk weer opstaan na een val is dé manier waarop we in de praktijk brengen om met hart en ziel te leven. Dat proces van opstaan na het vallen leert ons het meeste over wie we zijn. Brown biedt een uitstekend leesbare combinatie van psychologisch onderzoek en persoonlijke ervaringen, dat niet alleen bij de zelfhulpliefhebber past, maar ook in de harde zakenwereld. Voor de zakelijke lezer is het wellicht even een stap om een boek met deze titel op te pakken, waarin de vermelding van spiritualiteit niet geschuwd wordt, maar je kwetsbaar opstellen, met het risico op struikelen, kan een mens tot betere beslissingen brengen, ook in het bedrijfsleven.

Lees een fragment van Sterker dan ooit.

Over de auteur

Brené Brown is professor aan de Universiteit van Houston, waar ze onderzoek heeft gedaan naar kwetsbaarheid, moed, authenticiteit en schaamte. Eerdere boeken waren De moed van imperfectie, de kracht van kwetsbaarheid en gelukkig ben ik niet de enige. Browns TEDtalks zijn door miljoenen mensen bekeken.

Hebbanlezers zeggen over haar boeken:

"De moed van imperfectie is een mooie reminder over wat er nu werkelijk van belang is." (Sandra over De moed van imperfectie)

"Brené Brene definieert kwetsbaarheid als onzekerheden trotseren, risico’s nemen en je emotioneel blootgeven. Moed tonen dus." (Elly over De kracht van kwetsbaarheid)

Giveaway

Voor de moedige Hebbanlezers die ook wel eens struikelen is er de kans dit nieuwe boek van Dr. Brown te winnen. Inclusief uniek bijbehorend tasje. Zie de giveaway bij dit artikel.

Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

423 volgers
420 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Moedig leven doet struikelen

 

Gerelateerd

Over

Brené Brown

Brené Brown

Brené Brown is onderzoeker aan de Universiteit van Houston. De laatste t...

Gesponsorde boeken