Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Nieuwe thriller van S.J. Watson heet Second Life

door Hebban Crew 1 reactie
Uitgeverij Transworld Publishers meldt dat de tweede thriller van S.J. Watson, getiteld Second Life, in februari 2015 zal verschijnen. De Britse auteur heeft daarnaast een contract gesloten voor het schrijven van twee thrillers, die in 2017 en 2019 op de markt zullen verschijnen.

Uiteraard is de uitgeverij opgetogen over het nieuwe boek van S.J. Watson, die drie jaar geleden een droomstart beleefde met zijn debuut Before I go to sleep (in Nederlandse vertaling door Anthos uitgebracht onder de titel Voor ik ga slapen). ''Steve (Watson, red.) heeft een boek geschreven, dat je in een achtbaan doet belanden'', zegt directeur Larry Finlay van Transworld Publishers op de website Deadgoodbook. ''Second Life is een meerlagige, psychologische thriller, waarin niemand is die hij zegt te zijn. Pagina na pagina laat Steve de spanning toenemen. Hij heeft een geweldige prestatie geleverd.'' Finlay liet verder niets over de inhoud los.

Watsons Before I go to sleep was in Groot-Brittannië het bestverkochte thrillerdebuut in 2011. Van het boek zijn inmiddels één miljoen exemplaren verkocht in zijn geboorteland. In Nederland en Vlaanderen werden binnen enkele maanden 70.000 exemplaren verkocht. Het boek is gepubliceerd in meer dan veertig landen. De verfilming van Before I go to sleep, met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Colin Firth, gaat op 5 september in Engeland in première.

S.J. Watson (1971) woont in Londen en werkte enkele jaren bij de Nationale Gezondheidsdienst, waar hij zich specialiseerde in de diagnostiek en behandeling van kinderen met een gehoorstoornis. In 2009 werd hij toegelaten tot de eerste cursus romanschrijven van de Faber Academy. Before I go to sleep was daarvan het resultaat.Over de auteur

Hebban Crew

1639 volgers
3 boeken
3 favoriet


Reacties op: Nieuwe thriller van S.J. Watson heet Second Life

 

Gerelateerd

Over

S.J. Watson

S.J. Watson

S.J. Watson (Stourbridge, 1971) is een Engelse auteur. Hij studeerde aan de...