Hebban vandaag

Nieuws /

Over 5 dagen begint de Thriller Tiendaagse 2019!

door Hebban Crew 5 reacties
De vijfde editie van de Thriller Tiendaagse op Hebban heeft een gouden randje. We lanceren het Thriller Magazine en op 22 februari hebben we een live kick-off tijdens de Nacht van het Spannende Boek bij boekhandel Scheltema in Amsterdam. We blikken alvast vooruit!

De Nacht van het Spannende BoekTer gelegenheid van de vijfde editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban.nl organiseren Scheltema en Hebban op vrijdag 22 februari a.s. De Nacht van het Spannende Boek. Dit gratis evenement voor thrillerliefhebbers begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De prachtige boekhandel aan het Rokin in Amsterdam staat volledig in het teken van spannende boeken. In de line-up vinden we Jeroen Windmeijer, Thomas Olde Heuvelt, Tomas Ross, Carina van Leeuwen, Soraya Vink, Heleen van der Kemp, Nathalie Pagie, Margje Woodrow, Patricia Snel, Isa Maron, Loes Leeman, Jaap Jongbloed, Erik Scherder, Sarah Faber, Chris Houtman en Felix Weber. Het volledige programma inclusief de tijdsblokken vind je in dit artikel

Ook zal er een presentatie van het Thriller Magazine zijn! Heb je er naast gegrepen in de online voorverkoop, dan kun je alsnog je slag slaan. Het magazine zal verkrijgbaar zijn bij boekhandel Scheltema tijdens de Nacht van het Spannende Boek. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste thrillernieuws, de Thriller Tiendaagse en De Nacht van het Spannende Boek? Klik hier en meld je dan nu aan voor de Hebban Spanning nieuwsbrief. Of volg ons evenement op Facebook. En van deze spannende trailer krijg je toch helemaal zin om je in dit duistere gezelschap te bevinden?

En online vieren we ook een spannend feestje!

Vanaf 22 februari 2019 zal Hebban weer in het teken staan van De Nederlandse Thriller Tiendaagse. Tien dagen lang zetten we Nederlandse en Vlaamse misdaadauteurs in het zonnetje. In de vijfde editie, met de titel Wordt vervolgd, staan series en seriepersonages centraal. Daarom is er een seriepersonage van de dag inclusief een bijbehorende winactie, komt er een onderzoek over Nederlandstalige thrillers en meningen over seriepersonages voorbij en lees je fragmenten uit Nederlandstalige spannende boeken.

Daarnaast daagden we tien thrillerschrijvers uit om een bijdrage te leveren met een verhaal dat rond een seriepersonage speelt dat werd bedacht door hoofdredacteur Sander Verheijen en thrillerspecialist Soraya Vink. De volgende auteurs hebben een verhaal ingeleverd: René Appel, Melissa Skaye, Peter de Zwaan, Martyn van Beek, Isa Maron, Marelle Boersma, Mariska Overman, Ad van de Lisdonk, Marion van de Coolwijk en Edward Hendriks. Aan het einde van de Thriller Tiendaagse kun je gratis een ebook downloaden met alle tien verhalen die zijn gepubliceerd.

Kruip zelf in de pen!
Wil je je eigen schrijfskills aanwenden en je creativiteit loslaten op een kort verhaal, laat seriepersonage Nathalie Revard sprankelen in een door jou verzonnen avontuur van maximaal 2000 woorden!

Op deze spot zullen we tijdens de Nederlandse Thriller Tiendaagse alle inzendingen publiceren. Het verhaal met de meeste likes en reacties van lezers wordt als bonusverhaal toegevoegd aan het ebook met de tien korte verhalen, dat we na de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2019 cadeau doen aan alle Hebban-leden. Voorwaarden en het uploadformulier vind je in dit artikel. Let op: meedoen kan t/m 20 februari.De vorige editie van de Nederlandse Thriller Tiendaagse vind je hier.Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Over 5 dagen begint de Thriller Tiendaagse 2019!

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken