Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Presentatie 'Het huis aan de Gouden Bocht' in het Rijksmuseum: jij kunt er bij zijn!

Hebban mag 10 kaartjes weggeven voor de boekpresentatie van 'Het huis aan de Gouden Bocht' van Jessie Burton, in het Rijksmuseum te Amsterdam!

Op 13 juni 2014 organiseert uitgeverij Luitingh-Sijthoff in samenwerking met het Rijksmuseum de feestelijke boekpresentatie van de roman Het huis aan de Gouden Bocht van de Engelse debutante Jessie Burton. In de roman is een belangrijke rol weggelegd voor het poppenhuis van Petronella Oortman, een van de pronkstukken in de collectie van het Rijksmuseum. De vertaalrechten van Het huis aan de Gouden Bocht werden verkocht aan meer dan 30 landen; vooruitlopend op de Engelse editie beleeft Nederland de wereldpremière van deze bijzondere roman. Tegelijk met Het huis aan de Gouden Bocht publiceert Luitingh-Sijthoff ook een geïllustreerde uitgave over het poppenhuis van Petronella Oortman.

De boekpresentatie start om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Wil jij erbij zijn? Ga dan snel naar de actie op Hebban, laat je gegevens achter en wie weet win je een van de kaartjes!Over de auteur

Martijn Joosse

449 volgers
132 boeken
9 favoriet


Reacties op: Presentatie 'Het huis aan de Gouden Bocht' in het Rijksmuseum: jij kunt er bij zijn!

 

Gerelateerd