Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Recensenten gezocht

Hebban Fantasy is de nieuwe portal binnen lezerscommunity Hebban.nl voor de genres sciencefiction, fantasy & horror. Onder de drie hoofdgenres vallen duizenden unieke subgenres en ook buiten die drie hoofdnoemers is er veel fantastieks te vinden. Ons doel is om de lezer op Hebban Fantasy een onuitputtelijke stroom van nieuws, recensies, interviews en artikelen voor te schotelen, zodat we ze kennis kunnen laten maken met al het geweldige dat de genres te bieden hebben. Voor dat doel hebben we recensenten nodig, die enthousiast zijn en gepassioneerd kunnen schrijven. Ben jij dat?

We zoeken medewerkers die:

  • De genres fantasy, scifi en/of horror graag lezen
  • Een degelijke en eerlijke recensie in elkaar kunnen zetten
  • Een eigen stijl en toon hebben
  • In een team kunnen werken
  • Minimaal eens per maand een recensie aan kunnen leveren
  • Ook wel eens een ander type tekst kunnen leveren, zoals een nieuwsberichtje, een artikel of een interview

Je staat aan de wieg van Hebban Fantasy en belandt in een team dat je passie begrijpt en deelt. De boeken die je recenseert mag je houden.

Klinkt het als de ideale bezigheid voor jou? En ben je zo goed als Kanta, Iris en Tanja? Stuur dan een proefrecensie van een door jou gekozen en gelezen boek naar de redactie: debbie.vanderzande@hebban.nl. Vertel ons ook waarom jij geweldig in het Hebban Fantasy team zou passen.Over de auteur

Hebban Fantasy

309 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Recensenten gezocht